Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce trebuie să știi despre armele cu bile de cauciuc!

Care este cel mai ideal și eficient instrument de protecție a locuinței? Armele cu bile de cauciuc sunt o alegere excelentă pentru cei care nu au o experiență mai mare în domeniul armelor. Dar ce oferim oare din această gamă în magazinul nostru online? Poți afla totul din acest articol! 

 

Caracteristicile pistoalelor cu bile de cauciuc


Armele muzeale cu bile de cauciuc sunt pot fi cumpărate și ținute în mod liber de către oricine și nu necesită permis de port-armă. Pe de altă parte, poți cere un astfel de document pentru armele care pot trage cu gloanțe de cauciuc, astfel încât să le poți purta chiar și pe stradă.

Performanța acestora depinde de tipul și mărimea glonțului. De obicei, acestea pot fi încărcate cu bile de cauciuc de 10-12 mm, care au un impact cuprins între 40-60 J, în timp ce gloanțele de 18 mm au un impact cuprins între 100-120 J. Efectul lor se exprimă prin impactul pe care îl au asupra persoanei țintite. Deși nu lasă leziuni permanente, provoacă totuși durere, așa că merită să exersezi mult înainte de a le folosi. 

 

Caracteristicile gloanțelor de cauciuc

 

Glonțul de cauciuc este utilizat în principal în echipamentele de autoapărare. Este utilizat pe scară largă și de către forțele de ordine, în arme care nu sunt periculoase pentru viața umană. Avantajul proiectilului este că provoacă daune minime persoanei „rănite”, ci mai degrabă are un efect disuasiv. 

Glonțul poate fi extrem de variat în ceea ce privește materialul și calibrul, existând mai multe calibre, de la alicele de cauciuc la gloanțe de cauciuc mai mari. Cele mai răspândite în țara noastră sunt proiectilele de cauciuc de 8, 12, 15 și 18 mm. 

 

La ce poate fi folosită o armă cu gloanțe de cauciuc?

 

Dispozitivul poate fi folosit pentru controlul mulțimilor, dar le se cumpăra și din magazinele de autoapărare. În plus, magazinele specializate, cum ar fi magazinul nostru online, vând o varietate de arme cu gloanțe de cauciuc, astfel încât poți alege dintr-o gamă largă de tipuri diferite. 

Avantajele armelor cu bile de cauciuc:  • Muniția nu are dată de expirare, astfel încât poți folosi glonțul de cauciuc sau muniția de alarmă chiar și după ani de zile. 
  • S-a dovedit a fi eficient la distanțe relativ mari, de până la 7-10 metri, ceea ce facilitează țintirea. 
  • Dimensiunile sale reduse înseamnă că poate încăpea aproape oriunde. 
  • Sensibilitatea individuală nu afectează eficacitatea armei, ceea ce înseamnă că glonțul de cauciuc doare în egală măsură tuturor.
  • Poate fi utilizat și în interior. 
  • Chiar și în condiții de vânt potrivnic, raza sa de acțiune nu este redusă drastic. 

 

Oferta de arme cu bile de cauciuc

 

În magazinul nostru online sunt disponibile mai multe variante. Poți alege între puști scurte, lungi și cu repetiție. Varianta lungă este o armă cu magazie amovibilă G-Shoot 4Matic, care este o versiune modificată a accesoriului mai vechi GLOV-Z. Noua ediție este disponibilă cu două lungimi de țeavă, una de 280 mm și cealaltă de 480 mm. În încărcător încap două gloanțe de cauciuc de 17,6 mm, iar în partea din spate se pot introduce și două cartușe de alarmă. Structura este realizată din oțel, completată de un pat din lemn. Țeava este întărită de către producător, ceea ce face ca produsul să dureze mult mai mult.

Pușca cu repetiție poate fi cumpărată și ținută fără permis. Versiunea Atlas Zalan cu 12 cartușe, disponibilă în oferta noastră, poate conține 12 gloanțe de cauciuc de 15 mm, în timp ce în încărcătorul central se pot introduce 12 cartușe de alarmă de 9 mm.

Etichete legate de conținut: arme cu bile de cauciuc