Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Termékek Meniu
+40373781728
Sunteți aici: > >

Curiozități

Interesul în lumea produselor militare
2019. 11. 15. 09:31:11

Pentru a începe această postare pe blog, subliniez că, în timp ce căutăm bocancii potriviți pentru vânătoare, toată lumea are nevoie de încălțăminte de calitate, cei care ar dori să petreacă mai mult în natură, fie ca hobby, vânător sau înscris la "Bear Grylls".

Nu sandalele, papucii, adidașii, cizmele de cauciuc sunt alegerea bună, pentru că, în cel mai bun caz, vei fi ridiculizat și fiecare centimetru pe care îl vei parcurge va fi groaznic de dureros. Mai rău, glezna dislocată sau posibil ruptă poate fi sfârșitul drumeției. Toate acestea, bineînțeles, în pustietate, unde ajutorul poate ajunge mult mai greu.

2019. 10. 14. 15:38:42

Centura militară este una dintre cele mai importante accesorii, nu doar ca soldatul să nu-și scape pantalonii când aleargă, ci poate juca și un rol funcțional.

2019. 10. 06. 11:39:50

Deși astăzi toate țările folosesc steaguri, dintre care multe le recunoaștem imediat, originea steagurilor nu este încă clară. Există unii care jură că vexillum (vechi steag militar roman) folosit de romani este originea steagului, dar există și alții care caută strămoșii steagurilor de azi din China.

Pe vremuri, în Evul Mediu, era folosit ca semn distinctiv de către conducători. Samurai, cavaleri, generali, regi, familii nobile aveau toate un simbol familial, care era de obicei pictat cu mult drag pe câte un steag.

În mare, marea descoperire a lui Columb a fost punctul în care a fost fixat steagul, iar la scurt timp după aceea, a fost o cerință legală ca navele să poarte pavilionul național.

Pe măsură ce cavalerii au început să fie strămutați de unități militare organizate, au apărut steagurile diferitelor trupe și sunt încă prezente în armată. Deoarece purtarea drapelului s-a dovedit dificilă și poate inutilă, de la primul război mondial a fost purtat doar în diferite ocazii festive.

2019. 09. 29. 11:58:36

Să începem blogul de astăzi cu un fapt simplu, setul de costume de vânătoare nu este cu imprimeu de teren. Culoarea de bază a hainelor vânătorilor este gri maroniu sau verde. Cu toate acestea, îmbrăcămintea ascunsă este purtată de vânătorii cu arcuri. De asemenea, este logic ca albul să fie culoarea potrivită pentru vânătoarea de iarnă.

În oferta magazinului nostru puteți găsi astfel de haine potrivite. Puteți citi și alte gânduri despre vânătoare pe blogul nostru.

2019. 09. 22. 11:52:06

Divizia de camuflaj a fost numele unității franceze înființată în 1915. De fapt, acesta a fost strămoșul camuflării militare de astăzi. Cuvântul în sine este de origine franceză, derivat din cuvântul "camoufler", care înseamnă ceva de genul cum ar fi estomparea a ceva anume.

2019. 09. 01. 12:47:47

Faptul general despre gențile pistolului este că există o versiune moale sau tare a genții. Acest lucru este adevărat, dar diferența dintre cele două nu este chiar atât de simplă.

2019. 08. 25. 12:28:57

Marea majoritate a articolelor militare destinate populației civile, cum ar fi pantalonii cu buzunare laterale, sunt purtați de persoane care, în virtutea profesiei și hobby-ului lor, care  necesită îmbrăcăminte rezistentă, este altceva decât îmbrăcăminte de zi cu zi. Desigur, poate fi, de asemenea, o considerație să nu aveți un costum de muncă care să corespundă acestor așteptări.

Această dilemă este completată perfect de îmbrăcămintea militară. Desigur, a fi soldat este o profesie, dar hainele concepute în acest scop pot fi folosite pentru a „susține” o gamă largă de hobby-uri sau de muncă.

2019. 08. 17. 12:25:30

În primul rând, este important să cunoașteți regulile înainte de a utiliza orice armă. Având în vedere anotimpul de vară, aici am putea include chiar și pistolul cu apă, pentru că nu atacăm din spate cu apă rece. Sau da? Lăsând la urmă glumele, regulile pentru puștile cu aer de acasă sunt reglementate prin Decretul Guvernului. Acesta este un lucru important și responsabil de știut înainte de a trece la utilizare sau de a cunoaște piesele individuale ale pistolului dumneavoastră cu aer.

2019. 08. 11. 14:39:59

Privind în binoclu, omului se deschide o nouă lume în fața ochilor. Indiferent ce vrem să observăm cu atenție, privirea prin binoclu surprinde emoții captivante. Noaptea sau ziua, indiferent dacă privești păsările, peisajele sau observi animalul sălbatic în timpul vânatului, binoclul poate fi un accesoriu important pentru persoana care vrea să cunoască mai multe. Este important să cunoaștem diferiți parametri ai binoclului pentru a alege instrumentul potrivit.

2019. 07. 28. 14:05:26

Am o cunoștință foarte apropiată care vede briceagul multifuncțional ca pe un adevărat prieten, care este un instrument mic, dar cu atât mai puternic. Nu este numai prietenul său, este adevăratul său tovarăș, nu face nici măcar un pas fără el.

Îl poartă pe curea, într-un mic toc de piele lucrat manual și, deși adesea este privit în mod ciudat din cauza aceasta, deseori există un oaspete care să îl folosească. Și el doar zâmbește pentru că știe din câte situații problematice au ieșit el și prietenii lui datorită acestui obiect mic și multifuncțional.

2019. 06. 30. 12:44:09

Există numeroase modalități de camuflare, dar în acest blog camuflajul optic,deci plasa de camuflaj primește rolul important, pe care îl puteți plasa pe garduri și în alte zone în funcție de obiectivul dumneavoastră, dar să cunoaștem pe scurt și alte utilizări ale acesteia.

Plasa de camuflaj este de obicei utilizată în trei cazuri. O putem folosi în vânătoare, unde încercăm să ne deghizăm pe noi înșine, echipamentul nostru sau tabăra noastră, în fața unor animale sălbatice. În aceste cazuri, mascarea mirosului nostru este de asemenea importantă, deoarece, în natură, mirosurile joacă un rol important, deoarece în multe cazuri simțul mirosului animalului este mai dezvoltat decât cel al văzului.

Al doilea este domeniul cel mai evident, utilizarea militară, deoarece prin crearea războiului modern a devenit necesar să se ascundă valori strategice importante. Una dintre modalitățile cele mai ușoare metode este plasa de camuflaj, care permite ascunderea rapidă din fața ochilor de scanare a unităților mai mici (de exemplu vehicule) sau a unităților mai mari (de exemplu, tabere, arme de foc sau sisteme de tranșee). Recunoașterea din aer a accelerat foarte mult dezvoltarea acestor metode, deoarece este mai ușor să identificăm un obiect nedeghizat din aer.

Al treilea caz este acela cu care civilii sunt cel mai probabil să întâlnească și este logic dacă luăm în considerare al doilea caz. Acestea sunt diferite jocuri de simulare, de luptă pentru airsoft și paintball, unde putem folosi și obiective de camuflaj pentru a viza ținte, focuri și, uneori, chiar și noi înșine să folosim plasa de camuflaj.

2019. 06. 23. 11:38:51

În postarea mea de astăzi de pe blog, pornesc de la premiza că cei care nu mai sunt vânători începători deja au informații de bază, au dobândit cunoștințe practice și își extind constant instrumentele și cunoștințele teoretice. În această scriere, dorim să îi ajutăm și pe cei care acum se familiarizează cu acest subiect, dar care doresc să se pregătească cu unele informații importante pentru mai târziu sau chiar pentru eventuala îmbunătățire a lunetei țintă.

După ce ați petrecut timp cu răsfoirea cataloagele, căutarea vânătorilor și a magazinelor de vânătoare, probabil că v-ați cumpărat deja prima armă. Cu multe cunoștințe și informații noi, acum vă aflați în ipostaza că nici nu știți cum să procedați mai departe. Fiind în posesia unei armei, următorul pas poate fi vizitarea unui reparator de arme.

În general, în fiecare județ putem găsi cel puțin unul singur, dar, chiar și trei astfel de specialiști. El ne poate ajuta în situații diferite, în funcție de locație, ce tip de calibru ucide animalul sălbatic, ce tip de lunetă de țintă merită ales. Dealerii în magazinele de arme pot, de asemenea, să răspundă la aceste întrebări. De asemenea, noi suntem gata să răspundem la aceste întrebări, dacă le solicitați la datele de contact ale magazinului nostru.

Ar trebui să încercați prima tragere la un poligon de tragere, unde au un regulament foarte precis. Tragerile într-o zonă de vânătoare sunt interzise, acțiunea se pedepsește.

2019. 06. 10. 12:22:57
Dintre pantalonii militari americani, există o pereche de tip military care este unul dintre cei mai cunoscuți pantaloni militari. Aceștia sunt pantalonii folosiți ca model la fabricarea pantalonilor din magazinele militare. Puteți găsi o selecție largă în magazinul nostru. Oare de ce?
Pantalonul BDU (uniformă practică Battle Dress Uniform) este o îmbrăcăminte ușor de cumpărat, care este accesibilă ca preț și oferă clientului posibilitatea de a alege culorile și materiile prime pentru ceea ce dorește să poarte.
2019. 05. 31. 12:44:12

Omului, încă de la începuturi îi era necesar un mod de a putea transporta lucruri. Inițial, era hrana care nu mai încăpea în mână, așa că trebuia găsită o soluție care să poată furniza o cantitate mai mare de alimente. Desigur, la început, oamenii nu purtau rucsac cu model de teren, ci își făcea treaba și o bucată de piele sau înfășurau în frunze mai mari fructele și semințele pentru a le putea transporta.

Cu toate acestea, în timp, pe lângă utilitate, au apărut și factorii ca moda și rangurile sociale astfel rolul acestor “saci“ s-a schimbat foarte mult. La început, aceste buzunare exterioare erau cusute pe pantalonii bărbațior, care aveau rolul de a stoca bani și monede deja existente. La acea vreme, femeile toate astea le purtau înfășurat cu un șnur în jurul taliei lor. Apoi, la sfârșitul secolului al XVIII-lea la Paris, factorul de modă și-a primit rol alături de factorul de utilitate. Doamnele din aceea perioadă au început să poarte geanți de mână, de aici provine și binecunoscuta modă, a genților de dame.
2019. 05. 14. 14:27:39

Bocancii americani de deşert sunt rezultatul unui design special. Profesioniștii lucrează pentru a oferi soldatului protecția maximă împotriva vremii datorită îmbrăcăminții sale.

Testele de laborator sunt efectuate pentru verificarea rezistenței la tracțiune, retenția de căldură sau izolarea termică a unui material. Acest lucru asigură că fibrele sunt fabricate din fibre de calitate corespunzătoare, apoi din acestea este fabricat materialul textil și apoi produsul finit.

De asemenea, un factor important este ca hainele soldatului să nu se distrugă după o misiune sau o acțiune. Aceste articole sunt fabricate din materiale rezistente special concepute pentru o astfel de utilizare intensivă. Acesta include chiar și lenjeria intimă până la sacou.
2019. 04. 18. 11:49:46
Nu e de mirare că sunteți interesat de arme, deoarece există nenumărate beneficii pentru păstrarea lor. Mulți le cumpără de la magazinele de pe internet pentru că, din hobby le place să tragă cu astfel de arme.
2019. 04. 12. 11:21:18

Dacă și dumneavoastră sunteți pasionat de airsofting, atunci, evident, primul pas ce l-ați făcut a fost obținerea de haine potrivite pentru joc.

2019. 03. 26. 14:01:14

Pistoalele airsoft pe gaz sunt distractive între prieteni. În plus, cu atât este mai distractiv jocul, cu cât se adună mai mulți oameni în zonă. Dacă ați mai jucat paintball, utilizarea de arme airsoft nu va fi la fel de complicată.

2017. 08. 30. 00:00:00

Siguranța este extrem de importantă în prezent. Deși scenele din filmele de acțiune americane din Fort Wayne, din fericire, nu au loc zilnic, putem vedea la știri multe evenimente nefericite .

2017. 08. 02. 13:00:00

Sunteți interesat de Airsoft, echipament militar, pistoale de aer, puști de aer sau arme de apărare? Dintr-o multitudine de magazine de profil din țara noastră, magazinul online Armymagazin  este alegerea perfectă pentru dumneavoastră.

2017. 07. 31. 14:00:00

Fanii tendințelor muzicale heavy metal decid adesea să aleagă încălțăminte specială. Tamponul din oțel este un simbol al stilului punk, rock, metal și gotic.

2017. 05. 17. 12:00:00

Mulți oameni nu știu, dar astăzi există o mulțime de arme legale de autoapărare disponibile care pot indepărta în mod eficient un atacator, departe de casă sau pe stradă, de exemplu.

2017. 04. 26. 15:24:00

Mulți oameni încă nu sunt de acord cu faptul că fără o licență puteți obține deja o armă non letală, dar există o mulțime de oameni care și-au dat seama de utilitatea acestui instrument.

2017. 04. 12. 13:20:00

Glonțul de alarmă este un instrument complementar pentru armele de autoapărare.

2017. 04. 05. 13:23:00

Revolverul cu gaz, aparține familiei de arme neletale și este disponibil pentru oricine din Romania.