Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728
Sunteți aici: > Acasă >

Curiozități

Curiozități

Interesul în lumea produselor militare
2024. 04. 05. 12:45:42

Pistoalele cu aer comprimat devin tot mai populare în țara noastră, unii dintre ele funcționând cu ajutorul unui cartuș de CO2. În Ungaria, nu este necesară nicio autorizație pentru niciun tip de armă de aer, cu condiția ca energia la gura țevii să nu depășească valoarea de 7,5 jouli. Nu este deci întâmplător faptul că amatorii aleg adesea acest tip de armă, deoarece se dovedește a fi o soluție excelentă pentru antrenament.

În acest articol, vom prezenta aceste pistoale cu aer comprimat și vom dezvălui la ce pot fi folosite.

2024. 03. 08. 10:03:14

Popularitatea stilului de viață militar continuă să crească, ceea ce conduce la o cerere tot mai mare pentru îmbrăcăminte tactică, accesorii și cizme tactice. Cererea este însoțită de o creștere echivalentă a ofertei, însă acest lucru complică semnificativ căutarea produselor de îmbrăcăminte de acest gen. Gama de cizme tactice este extrem de vastă, dar o variantă bine aleasă are numeroase avantaje.

În acest articol, ne vom concentra puțin mai detaliat asupra acestor încălțăminte.

2024. 02. 16. 08:42:20

Indiferent dacă este zi sau noapte, uneori oamenii se simt mai vulnerabili și teamă. Din ce în ce mai mulți se gândesc că sunt urmăriți, că un pericol îi pândește. În aceste momente, folosirea uneltelor de autoapărare pentru femei poate fi o soluție perfectă, deoarece aceste instrumente pot reduce sentimentul de frică. Rămâne doar întrebarea: ce și când merită să folosești?

În acest articol, vom prezenta cele mai necesare instrumente de autoapărare pe care chiar și femeile le pot utiliza cu ușurința.

2024. 02. 09. 09:11:29
În ziua de azi nu este ușor să găsești piese vestimentare de încredere, mai ales pentru sezonul de iarnă. Există numeroase pantaloni, pantofi, bluze sau chiar geci pe piață care abia rezistă un sezon, chiar dacă nu au fost chiar ieftine. Din fericire, există modele care pot fi folosite ani de zile. Un exemplu în acest sens este geaca softshell, potrivită atât pentru purtare zilnică, activități în aer liber, cât și pentru vânătoare și pescuit. În acest articol vom prezenta mai detaliat acest tip de geacă.
2024. 01. 26. 10:17:46

Aproape toată lumea a auzit de costumul de camuflaj militar, pe care armata îl folosește pentru a ascunde anumite părți ale corpului de privirile lumii. De cele mai multe ori, aceste accesorii sunt folosite nu doar de către militari, ci și de către vânători și fotografi de natură. Desigur, aceasta nu este o listă exhaustivă, existând multe alte situații în care un astfel de costum poate fi practic.

În acest articol, vom dezvălui exact ce este și la ce poate fi folosit.

2023. 12. 08. 08:56:45

Atunci când plecăm în drumeții, avem nevoie de un rucsac mai mare, de cel puțin 80 de litri, în care să încapă confortabil tot ce vrem să luăm cu noi. Totuși, nu este indiferent nici tipul, designul, materialul sau culoarea pe care le alegem, deoarece echilibrul și confortul sunt importante. La drumeții nu mergem ca la un show de modă, nu este nevoie neapărat de cea mai trendy echipare.

În acest articol vă vom dezvălui de ce este benefic un rucsac atât de mare.

2023. 12. 01. 09:45:34

Istoria mănușilor tactice nu este una foarte lungă, dar este una de succes. Mănușile Mechanix bucură de un succes considerabil, dar pentru ce sunt folosite în zilele noastre și ce este important să știi despre ele?

În articolul nostru, poți afla mai multe detalii despre aceste mănuși tactice.

2023. 11. 17. 10:34:29

Cu siguranță ai văzut deja o plasă de camuflaj militar, care servește la ascunderea anumitor părți sau chiar a întregului corp pentru a ne putea ascunde mai ușor de ochii curioși. Acestea sunt folosite în special de vânătorii cu arcul și de fotografii de natură, desigur, în afara trupelor de lunetiști.

Dar ce sunt cu exactitate aceste accesorii și la ce se pot folosi? În acest articol le vom prezenta.

2023. 11. 03. 09:45:41

Majoritatea oamenilor ar crede că majoritatea armelor pot fi utilizate doar în condiții reale de luptă. Cu toate acestea, pistolul cu aer comprimat H&K 45 Co2 este o replică autentică, astfel încât chiar și trăgătorii de agrement pot să-l obțină.

Dar ce poate face acest produs Umarex? Ce îl face atât de special în comparație cu alte variante? În articolul nostru, vom prezenta detaliat produsul mărcii germane.

2023. 10. 27. 09:39:01

Cuțitele tactice sunt cu siguranță unele dintre cele mai vechi arme folosite de om, întotdeauna încercându-se să fie realizate astfel încât să fie ușor de folosit. În ceea ce privește dimensiunile și tipurile lor, au fost întotdeauna adaptate la caracteristicile geografice specifice ale zonei respective.

Dar ce trebuie să știți despre ele și ce tipuri există? În acest articol vom răspunde la aceste întrebări.

2023. 10. 20. 10:45:55
În zilele noastre, gama de arme este din ce în ce mai variată, iar printre acestea se află și pistolul Walther PPK. Acest pistol de calitate este fabricat de producătorul german Umarex, care a avut un succes imens încă de la început. Tipul din anii 1930 a fost utilizat de germani chiar și în timpul războiului, dar de atunci a suferit câteva modificări minore. Dar să vedem ce trebuie să știți despre acest pistol!
2023. 10. 13. 08:50:36

În întreaga lume, mai ales pe piața cuțitelor, se prezintă zilnic numeroase instrumente de tăiere ascuțite. În această categorie, macheta poate deține, poate, titlul de cea mai distinctă apariție. Această unealtă originară din America de Sud este un tip extrem de eficient, folosit cu plăcere de oameni în mai multe domenii. Dar ce merită să știți despre machetă? În acest articol, prezentăm detaliat acest instrument.

2023. 09. 29. 09:40:34

Umarex este una dintre companiile fondate la începutul anilor 1970, în Germania. Astăzi, producătorul este una dintre cele mai importante companii din Europa și are filiale în mai multe continente. Printre produsele de calitate germană se numără arme, cuțite, huse și chiar și muniție. În acest articol, am adunat toate informațiile importante pe care trebuie să le știți despre producătorul Umarex!

2023. 06. 29. 09:56:27

A venit în sfârșit vremea mai răcoroasă, când avem încă o mulțime de oportunități de a face drumeții. Ziua nu apune prea devreme, așa că putem petrece întreaga zi în aer liber. Totuși, nu este indiferent cu ce accesorii plecăm în aventură. Este extrem de important să avem mereu la noi cele mai de bază instrumente. Însă nu este ușor să le cărăm dacă nu avem un rucsac tactic adecvat.

2023. 06. 09. 10:35:30

Producătorii se străduiesc în mod constant să satisfacă cerințele individuale, astfel încât majoritatea companiilor proiectează acum puști de aer nu doar pentru adulți, ci și pentru copii. Indiferent că este vorba despre un hobby sau despre distracție, aceste produse permit copiilor să exerseze cu ușurință în vederea vârstei adulte. Pușca de aer pentru copii le oferă posibilitatea să se simtă adulți încă de la o vârstă fragedă. Ei pot învăța responsabilitatea și utilizarea în condiții de siguranță. În articolul nostru, vom prezenta în detaliu aceste modele!

2023. 06. 09. 10:25:21

Soldații care sunt staționați în armată simt dorința de a fi acasă, în căldura familiei lor, însă aceasta nu le este permisă sau se întâmplă foarte rar. Cu toate acestea, ei doresc să se simtă într-un loc unde aparțin și să se întoarcă în siguranță acasă la soții și copiii lor. Culoarea de camuflaj a pantalonilor militari permite ascunderea și sentimentul de apartenență la grup. Totuși, exprimarea individualității este importantă chiar și în cadrul armatei.

În articolul nostru, vă vom dezvălui de ce sunt utile și cum sunt pantalonii militari.

2023. 05. 19. 08:20:53

Datorită lunetelor de observare, este mult mai ușor să găsim și să focalizăm obiectul dorit în câmpul vizual al instrumentului. Majoritatea variantelor de lunete de observare includ și un cercetător. De obicei, produsele de calitate sunt utilizate mai des în vânătoare și în domeniul astronomiei.

Dar pentru ce sunt potrivite aceste modele? În articolul nostru, vom prezenta mai detaliat lunetele de observare și gama lor de produse.

2023. 05. 15. 10:56:48
Inițial, uleiul pentru arme a fost conceput ca un produs destinat curățării și întreținerii gloanțelor. Acesta poate elimina impurități precum plumbul, praful sau tutunul de pe armă. De asemenea, poate proteja metalul de rugină și împiedica înghețarea încuietorilor de uși. Dar ce este și cum se poate utiliza uleiul pentru arme Ballistol? În acest articol, vă vom prezenta detaliat acest produs!
2023. 05. 05. 11:41:43

Dacă îți dorești să mergi la cort, camping sau chiar la vânătoare și nu ai echipamentul adecvat, ar trebui să îți achiziționezi un cuțit de aruncat. Cu un instrument de încredere, plimbările prin pădure vor fi mult mai ușoare și mai sigure. Indiferent dacă ai nevoie de unul pentru hobby sau pentru muncă, noi te vom ajuta să alegi cuțitul de aruncat potrivit!

2023. 04. 28. 09:17:23

Armele de airsoft au fost populare de la început datorită faptului că sunt ușor de utilizat și relativ sigure, astfel încât începătorii pot încerca cu încredere. Cu toate acestea, așa cum este cazul pentru orice produs, este nevoie de accesorii suplimentare. Există o varietate de tipuri de bile de airsoft pe piață, deci merită să se fie informat în avans cu privire la acest subiect. În acest articol, vom prezenta mai detaliat tipurile de accesorii și modul de utilizare a acestora.

2023. 04. 21. 10:23:43

Pistoalele cu gaz sunt foarte populare în întreaga lume. Umarex Glock 17 CO2 airsoft este utilizat cu plăcere și în prezent de către armata austriacă și forțele de ordine. Această variantă a fost dezvoltată de Gaston Glock și este una dintre cele mai de succes piese din colecție.

Dar ce trebuie să știți despre aceasta? În articolul nostru, am adunat cele mai importante informații despre Glock 17!

2023. 04. 06. 12:14:33

Oamenii care fac multe drumeții utilizează de ceva timp diverse instrumente de tăiere. Din fericire, în prezent, putem cumpăra din ce în ce mai multe piese speciale, printre care se numără și fierăstrăul pentru camping pliabil. Cu toate acestea, în cazul soluțiilor inovatoare, este extrem de important să alegem o piesă de calitate. În acest articol prezentăm în detaliu acest instrument revoluționar!

2023. 03. 24. 10:24:29
Ce face marca de arme italiană atât de de succes? De exemplu, pistolul cu aer comprimat Beretta M92 FS CO2 este foarte apreciat de către tirorii amatori și profesioniști. Este o alegere perfectă pentru a exersa tragerile către țintă, chiar și în propria noastră curte. Dar ce trebuie să știm despre acest dispozitiv? În acest articol vom detalia istoria mărcii și a pistolului cu aer comprimat.
2023. 01. 20. 09:38:15

Cauți o armă cu aer comprimat pentru antrenament? Vrei să te distrezi sau să cumperi unul pentru utilizare casnică? Realizată de producătorul german Umarex, pușca cu aer comprimat Ruger 10/22 CO2 este alegerea perfectă atât pentru începători, cât și pentru avansați. În acest articol am adunat cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre ea. 

2023. 01. 13. 11:43:26

Ca și majoritatea pistoalelor cu gaz, Röhm RG 88 este o armă de autoapărare care poate fi cumpărat fără permis. Prin urmare, nu este o coincidență faptul că aceste arme, care pot fi deținute liber și chiar folosite în scopuri cotidiene, sunt atât de populare, chiar și în ciuda faptului că pentru a le purta este deja necesar permisul.

Dar oare de ce merită să investești într-o astfel de armă? Află totul din articolul nostru!