Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Termékek Meniu
+40373781728

Cartușe de alarmă, cartuș de alarmă pentru gaz

Sortare după:

Cartușe de alarmă într-o varietate de dimensiuni pentru o auto-protecție eficientă

 

Din păcate, în orice moment, se poate întâmpla ca locuința noastră să fie vandalizată, persoanele neautorizate să intre în spațiul nostru privat. Având în vedere faptul că legea de auto-apărare este destul de dificil de interpretat, cea mai bună opțiune pentru noi, este obținerea de pistoalele de alarmă în țara noastră. Arme de alarmă, ca mijloc legal de auto-apărare, dar și cartușe de alarmă. Dacă aveți deja arme, atunci compania noastră vă pune la dispoziție varietate de cartușe de alarmă la prețuri mici. Intre 9 mm Flash cartușele de apărare, PAK, și R Knall NC modele sunt disponibile, care pot fi încărcate Walther cache și alte arme de alarmă.

De ce utilizați astfel de cartușe? Din cauza luminii puternice și efectele sonore puternice. Atunci când este declanșat, arma descurajează orice atacator. Achiziționați-vă o armă legală de apărare de la noi și la un preț excelent, puteți cumpăra în orice moment! Așteptăm cu nerăbdare comenzile de la cei care doresc o protecție suplimentară acasă. Cu produsele noastre, puteți avea o șansă bună de a vă apăra de persoane nedorite fără a provoca vătămări corporale. Interfața noastră online a fost creată pentru a face cumpărăturile rapid, ușor și practic. Vizitați magazinul nostru web în orice moment când aveți nevoie de cartușe de alarmă suplimentare sau alte accesorii!