Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728
Sunteți aici: > Acasă >

Garantie

Garantie

Compania noastră are în general o garanție de 1 an pentru produsele pe care le vinde. Alte perioade de garanție sunt indicate pe mărfurile respective. pe documentele de garanție însoțitoare.

Dacă mărfurile primite sunt defecte sau deteriorate în timpul transportului, acestea vor fi înlocuite gratuit. Dacă acest lucru nu este posibil din nici un motiv, prețul de achiziție plătit va fi rambursat.

Defecțiunile în timpul utilizării sunt descrise în mandatul de garanție ungară atașat articolului.

Garanția suplimentară  din Codul civil și din Decretul guvernamental 151/2003. (IX.22). Decretul guvernamental este guvernat.

Dreptul de retragere:
Cumpărătorul poate să se retragă din contract în termen de 14 zile de la primirea mărfurilor fără motiv (în caz de anulare scrisă, este suficient să trimiteți declarația de retragere în termen de 14 zile). În acest caz, vânzătorul rambursează prețul de achiziție plătit imediat, dar nu mai târziu de 14 zile după întoarcere.
Important!
- Costul de returnare a bunurilor este suportat de cumpărător.
- Dacă articolul este deteriorat sau uzat, vânzătorul poate solicita rambursarea daunelor rezultate din utilizarea necorespunzătoare a bunurilor.
- Vom returna produsul în ambalajul original numai cu factura originală.
- Nu preluăm pachetele!

Speciale