Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Jachete

Sortare după:

A legjobb katonai mellény választék

A katonai mellény egy igazán hasznos ruhadarab a terepen tartózkodók számára. A mellény mint ruhadarab történe egyébként igen régi gyökerekhez nyúlik vissza. Már a középkorban is az általános viselet része volt a mellény, például a férfiak a köpenyük alatt mellényt viseltek. A harcosok öltözékének pedig még korábbi idők óta része volt a mai mellény elődje. Az idők során aztán ez a ruhadarab is számos változáson ment keresztül, használati köre és funkciója kibővült. Manapság a mellény lehet elegáns, üzleti viselet, a sportos öltözködés része, vagy egy-egy szakma igényeihez szabott speciális mellény. A mellények mindegyike megegyik abban az alapvető követelményben, hogy felépítésüket tekintve ujjatlan felsőruházatról van szó, ami általában derékig vagy derék alá érő hosszal rendelkezik és elöl valamilyne módon összekapcsolható.

A katonai mellény abban különbözik a hétköznapi vagy egyéb divat- és sportmellényektől, hogy kifejezetten a különböző környezeti viszonyok könnyebb elviselésére szánták. A katonai mellény továbbá színénél fogva is elősegíti a terepen tartózkodást, általában a barna és a zöld különféle árnyalataiban vagy tipikusan terepmintával kaphatóak. A katonai mellény kategórián belül nagyon sokféle mellényfajta érhető el, ahogyan a katonadolog.hu honlapján ezt Ön is megtekintheti. Megtalálhatja itt a hétköznapi viselethez hasonlító steppelt vagy kifordíthatü mellénytípusokat is, egészen a speciális katonai mellényekig. Különféle taktikai mellények többféle felépítéssel, anyagvastagsággal és tokokkal is rendelkezésére állnak. Kifejezetten vadászmellény is kapható, valamint az extrém biztonságot nyújtó speciális fűthető mellény is megvásárolható. Mindezek természetesen női és férfi változatban egyaránt elérhetők.

Speciale