Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Jachete, Costume

Sortare după:

Căutați o jachetă profesionistă?

Utilizarea unui sacou profesional pentru serviciul militar este un lucru complet natural. Tunica este acum mai mult decât atât! Gama disponibilă astăzi vă permite să aveți o ținutăde militar profesionist, de aplicare a legii, de agrement sau de stradă. Bluzele sunt realizate din materiale ușoare, de înaltă calitate, respirabile, cu buzunare ascunse și funcții suplimentare. Clasic, în linie dreaptă și bluze cambrate pe corp, costume cu un design modern, disponibile în magazinul katonadolog.hu. Modele contemporane, tunica rip-stop, îmbrăcăminte cu protector cot și multiple buzunare. Profesionism disponibil și cu o jachetă tactică Gurkha specială.

Industria este dezvoltată în primul rând pentru agențiile de aplicare a legii și companiile de securitate, dar, desigur, oricine se  simte liber să folosească ca haine în aer liber sau pe stradă așa cum dorește. Bluzele sunt modele de teren, mai multe versiuni disponibile în negru și gri! Compoziția materialului este un amestec variabil de poliester special și bumbac, sau în cazul în care, din cauza funcției fiecărui strat sunt realizate dintr-unul sau alt material. Mantaua nu trebuie să fie nici prea tare, dar nici prea moale, deoarece mișcarea ar trebui să fie lejeră. Cele mai noi modele de jachete au protecție de cot, astfel încât acestea să fie consolidate cu un strat protector. Jacheta safari este o îmbrăcăminte exterioară tactică mai subțire, care poate fi purtată ascunsă în pantaloni. Acest lucru poate avea, efecte termostatice și de protecție, care, în multe cazuri, pot fi de importanță majoră.