Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Geci

Sortare după:

Katonai kabát a legzordabb időkre

Ha Ön hivatásból vagy hobbi célból huzamosabb ideig tartózkodik a szabad ég alatt még télen is, akkor feltétlenül szüksége lesz egy – vagy inkább több – megbízható katonai kabátra . A katonai kabát ugyanis abban az esetben is ideális az outdoor tevékenységekhez, ha azok nem járnak nagy mozgásigénnyel. Így a statikus állapotban fellépő hidegérzést csökkentik, a fázási időszak később kezdődik el, vagy akár ki is küszöbölhető általuk. A katonai kabát választék igen jelentős a katonadolog.hu-nál, ahol a legváltozatosabb igények kiszolgálásra is fel vannak készülve. A katonai kabátok között találunk olyanokat, melyek az alapvető funkciók kiszolgálására készültek, és nagyon hasonlítanak a hétköznapi outdoor férfidivat darabjaira, azonban a skála nagyon széles egészen a speciális taktikai és bevetési kabátokig.

A katonai kabát viselete ugyanis teljes mértékben függ a használat pontos céljától , más-más kabát lesz ideális a vadászathoz, a repüléshez és a terepen való tartózkodáshoz vagy bevetéshez. A repülős dzsekik általában derékig érnek, pufibb szerkezetűek, vékonyan béleltek, és gallérjuk szőrmés. A vadászkabátok lehetnek rövidek vagy akár csípő alá érő hosszal rendelkezők, általában több zsebbel, kiváló anyagösszetétellel, például gyapjúval. Speciális lélegző ámde vízhatlan anyagból készült párka is kapható, a vizes közegben tartózkodók számára. Ha azonban Ön egy nagyon erőteljesen strapabíró és kiváló hőtartó képességgel bíró katonai kabátot keres, akkor válassza az N2B vagy N3B kabátot, melyek az amerikai hadseregben használt kabátok kópiái. Külsejük vízlepergető orkán, béleltek, valódi szőrme kapucnival rendelkeznek, mivel arktikus körülményekhez tervezték őket.

Speciale