Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Jachete

Sortare după:

Miért jó választás a katonai dzseki?

Amikor az ember vásárol magának egy dzsekit, mivel nem igazán van lehetőség kipróbálni élesben, tulajdonképpen zsákbamacskát vásárol. Aztán ha idővel be is válik a ruhadarab előbb utóbb lesz valami gond vele. Túl vékony, átfúj rajta a szél, beázik, már nem divatos, kilyukad a zsebe pedig semmit nem tároltunk benne, és ehhez hasonlók. Ha mindezt elkerülnénk a katonai dzseki a számunkra megfelelő választás. De miért pont a katonai? A válasz erre roppant egyszerű. Mert a minőség a katonai dolgoknál sohasem kérdéses, ugyanis nem két-három éves használatra, hanem kis túlzással az örökkévalóságra tervezik őket.

Egy katonai dzseki, még a legolcsóbb is, jóval tartósabb anyagokból készül, mint egy átlagos, hétköznapi társa. A varrás módja, a felhasznált anyagok minősége, a finom részletekre való odafigyelés, a stílus arányos keverése a célszerűséggel, és a mindeneke felett álló strapabírás, ezek a katonai dzseki, és általában a katonai céllal, vagy civil felhasználásra, de katonai minőségben készült tárgyak jellemzői. Az a sokszor hangoztatott vád sem állja meg a helyét, hogy a military stílusú ruházat drágább volna az átlagnál, hiszen egy jobb, márkás „civil” viselet sem éppen olcsó mulatság. Példának okáért egy a bomber katonai dzseki formáját és szabását idéző hétköznapi dzseki bizony nem olcsó, sőt, talán még drágább is mint az eredeti, a minőségről pedig kár szót ejteni, hisz a legjobb sem veheti fel a versenyt egyetlen military típussal sem, a verseny tehát szóba sem kerülhet, mert eldőlt mielőtt elkezdődött volna.