Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Termékek Meniu
+40373781728

Tricouri

Milyen a jó katonai póló?

Ma már mindenki számára jól ismert ruhadarab a póló. A póló eredetileg amerikai találmány, angol neve a “t-shirt”, ami a kiterített ruhadarab T-betű formájára utal. Definíció szerint a póló nem más, mint rövid ujjú, kerek nyakkivágású, gallér, gombolás és zseb nélküli kötött anyagból készült ing, melynek az ujjhossza nem éri el a könyököt. Alapanyaga általában pamut, illetve ma már változatosan pamut-poliészter keverék vagy akár teljes mértékben poliészter. Eredetileg alsóruházatként viselték, ezért egyszínű volt, de mivel már jónéhány éve különálló ruhadarabként tartjuk számon, így a divat hatásainak köszönhetően különbözőképpen mintázott változatai is elterjedtek. A póló tehát nem most indult útjára, az elmúlt évtizedek alatt nem scak a divatirnyzatok, de a különböző sportok és szakmák is kifejlesztették a legideálisabban hordható darabokat. Így jött létre a katonai póló is.

A katonai póló alakját tekintve megegyezik a hagyományos pólóval, sem szűkítés, sem szélesebb tervezés nem jellemzi. A katonai póló fontos tulajdonsága, hogy strapabíró és kiváló minőségű legyen a katonai foglalkozás specialitásait figyelembe véve. A minőségi és bőrbarát anyagösszetétel azért fontos, hogy a katonai póló a testnek a környezeti és egyéb körülmények változásához való alkalmazkodását könnyebbé tegye, legyen szó például hőmérsékleti ingadozásról. Ez főként akkor fontos, ha a ruházat cseréje hosszabb ideig nem megoldott a terepen való tartózkodás miatt. Továbbá fontos az erős varrás, minőségi kidolgozás is. A katonadolog.hu weboldalán kitűnő minőségű, 100% pamut összetételű katonai póló választékot találhatunk, ráadásul többféle színben és változatos mintákkal. A minőségi ruhadarabok ráadásul nagyon kedvező áron vásárolhatók meg.