Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Rucsac camuflaj cu model de teren nu doar pentru iubitorii de lucruri militare

Omului, încă de la începuturi îi era necesar un mod de a putea transporta lucruri. Inițial, era hrana care nu mai încăpea în mână, așa că trebuia găsită o soluție care să poată furniza o cantitate mai mare de alimente. Desigur, la început, oamenii nu purtau rucsac cu model de teren, ci își făcea treaba și o bucată de piele sau înfășurau în frunze mai mari fructele și semințele pentru a le putea transporta.

Cu toate acestea, în timp, pe lângă utilitate, au apărut și factorii ca moda și rangurile sociale astfel rolul acestor “saci“ s-a schimbat foarte mult. La început, aceste buzunare exterioare erau cusute pe pantalonii bărbațior, care aveau rolul de a stoca bani și monede deja existente. La acea vreme, femeile toate astea le purtau înfășurat cu un șnur în jurul taliei lor. Apoi, la sfârșitul secolului al XVIII-lea la Paris, factorul de modă și-a primit rol alături de factorul de utilitate. Doamnele din aceea perioadă au început să poarte geanți de mână, de aici provine și binecunoscuta modă, a genților de dame.

De la geanta de mână până la rucsacul camuflaj

Desigur, cele două tipuri de genți nu au o relație foarte strânsă, dar în zilele noastre, pe lângă practicabilitate, aspectul și moda în lumea soldaților nu trebuie să fie neglijabilă. Îmbrăcămintea creată armatei nu mai are aspect urât, deoarece materialele și tehnologiile moderne de astăzi au făcut-o tot mai confortabilă și mai atrăgătoare pentru fiecare echipament pe care un soldat îl are, inclusiv rucsacul.

Rucsac camuflaj cu modele de teren

Această piesă este cu siguranță utilă celor cărora le place să facă drumeții și excursii, chiar dacă nu o fac în mod necesar în aer liber, ci mai degrabă pentru iubitorii de obiective turistice. În magazinul nostru există o varietate de rucsacuri din care puteți alege, cu model de teren, de culoare verde și negru.

Un rucsac camuflaj cu model de teren poate fii bun și ca geantă de școală. În plus față de manuale se pot stoca alte echipamente și consumabile care sunt necesare la școală. Nu este nevoie de o pungă specială pentru mâncare sau echipament de gimnastică, totul încape într-un singur rucsac, care poate fi utilă, de exemplu, în transportul public.

Una dintre caracteristicile principale ale echipamentului militar este caracterul practic și durabilitatea. Din acest motiv, aceste genți, rucsacuri pot dovedi justificarea lor în viața de zi cu zi. Sunt durabile, sunt realizate din material solid, au catarame și fermoar rezistent. Cu ajutorul curelelor putem fixa pe ele o sticlă, un pantof, bețe de drumeție etc. În plus față de compartimentele de depozitare mai mari, există mai multe compartimente mai mici, astfel instrumentele și obiectele mai mici nu trebuie să fie pierdute la fundul genții atunci când avem nevoie de ele.

Să vedem utilizările:


● Cu ocazia călătoriilor, drumețiilor

● Ca un rucsac de școală

● Pentru sport, depozitarea echipamentului de antrenare


Ce rucsac să cumpărăm?

Este dificil să dai un răspuns concret și inteligent, pentru că există multe tipuri. Există rucsacuri în stil militar și există rucsacuri pentru drumeții și călătorii. De obicei, aceștia au o dimensiune dată în litri, dar ar trebui să fii atent, deoarece producătorii nu au aceiași specificație standard și există cei care dau dimensiunea împreună cu buzunarele exterioare, sau nu.                                     

Dacă mergeți într-o călătorie cu un copil mic, vă recomandăm să cumpărați un rucsac transport copii ca aceștia să se poată bucura, fiind pe spatele dumneavoastră, de aerul curat al naturii, de sunetele câmpului și al pădurii. Deci, nici micuții nu trebuie să rateze aceste experiențe.

În cazul în care aveți întrebări, vă răspundem cu drag folosind una dintre datele noastre de contact.
Etichete legate de conținut: Rucsac
Speciale