Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

De ce este atât de populară pușca cu aer comprimat Umarex 850 M2 XT Kit?

Cine nu și-ar dori o armă modernă și de înaltă calitate? Nu este întâmplător faptul că producătorul german a modificat versiunea anterioară a armei Air magnum și a creat pușca de aer Umarex 850 M2 XT Kit. Este un instrument extrem de fiabil și foarte precis, ideal doar pentru muncă, ci și pentru hobby. Dar oare de ce este atât de popular acest model? Află motivele din acest articol! 

De ce sunt atât de îndrăgite puștile cu aer comprimat? 

 

Deoarece proiectilele puștilor cu aer comprimat nu sunt ejectate din armă prin gaze, ci prin aer comprimat, acestea sunt mult mai ușor de utilizat. În acest caz, gazul propulsor este conținut într-un cartuș, care trebuie achiziționat separat. Produsele respective pot fi utilizate într-o varietate de moduri, deoarece sunt potrivite nu doar pentru muncă, ci și pentru hobby-uri. 

 

Gama de puști cu aer comprimat este foarte largă, cu multe produse de la fabricantul german Umarex, care produce arme cu și fără permis, accesorii, echipamente, arcuri și arbalete, precum și pistoale cu săgeți. Dacă ai nevoie și de lunetă, iarăși merită să consulți gama companiei, deoarece se ocupă și de aceste accesorii. Dar, în primul rând, ei își dovedesc excelența prin puști și alte arme. 

 

Pușca cu aer comprimat Umarex 850 M2 XT Kit

 

Noua pușcă cu aer comprimat Umarex 850 M2 XT Kit este o versiune îmbunătățită a vechiului Air magnum. Modul în care funcționează ne poate aminti de o pușcă cu repetiție, deoarece pentru fiecare ciclu trebuie preîncărcat cu un cartuș nou. Proiectilele pot fi trase din încărcătorul rotativ la țintă fără pierderi de energie. 

 

Dar oare de ce a fost reproiectată arma? Printre inovații se numără un design nou al gurii de țeavă filetate UNF, completată de trei șine Picatinny, iar încărcătorul premium din aluminiu este prevăzut și cu un sprijin detașabil pentru obraz și un pat sintetic. Din vechea versiune s-a păstrat mecanismul de tragere reglabil, deoarece acesta funcționa extrem de bine cu pușca originală. Arma poate fi folosită în continuare cu cartuș CO2 de 88 de grame.

 

În plus față de pușcă, versiunea disponibilă în magazinul nostru online include o lunetă 6 x 42, proiectil cu aer comprimat, ținte, amortizor și, nu în ultimul rând, un bipod TMB 2. 

 

Air magnum continuă să fie unul dintre cele mai de succes produse Hammerli. Este extrem de precis, astfel încât se pretează chiar și pentru concursuri și, nu în ultimul rând, pentru hobby. Partea de control poate fi manevrată în același mod ca la o armă reală. Siguranța este foarte ușor de manevrat, iar cursa cheii frontale este ușor de reglat. Este o adevărată plăcere pentru trăgător să plece la drum cu un astfel de produs. 

 

Caracteristicile principale ale Umarex 850 M2 XT Kit:


 

 • Capacitate: 8 proiectile
 • Funcționare: cu cartuș de 88 de grame de CO2
 • Calibru: 4,5 mm
 • Lungime: 1186 mm
 • Lungimea țevii: 600 mm
 • Lungimea șinei lunetei: 11 mm
 • Greutate: 4077 g
 • Energie: 7,5 J
 • Vizor reglabil, din fibre de sticlă
 • Asigurare automată
 • Carcasă îmbunătățită
 • Producător: Umarex
 • Țara de origine: Germania

 

Accesoriile necesare pentru folosirea Umarex 850


Desigur, la fel ca și majoritatea armelor, nici acest dispozitiv modern nu va funcționa fără muniția potrivită. În magazinul nostru online poți cumpăra proiectile cu aer Umarex Mosquito și Umarex Cobra, dar și cartușe CO2. În ceea ce privește cartușul, este important să alegi versiunea de 88 de grame, deoarece este singura care poate fi folosită pentru această armă.
Etichete legate de conținut: umarex 850 m2 xt kit