Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Dispozitiv digital vedere nocturnă Yukon Digital Ranger RT 6,5x42

Preţ:
2.817 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: yuk28047
Număr articol: XTAV205-yuk28047
  •     Zoom mare (de la 6,5 ​​la 13X)
  •     zoom digital 2X
  •     de înaltă putere 940nm built-in floodlight
  •     indicatorul de încărcare a acumulatorului
  •     unitate de captare imagine integrată
  •     Conector WIFI și micro USB
  •     aplicație telefon mobil

Există două proiectoare încorporate. Proiectorul de putere joasă, cu rază mică de acțiune, funcționează la o lungime de undă de 940nm și pornește automat o data cu alimentarea. Proiectorul de înaltă performanță cu rază lungă de acțiune poate fi pornit de către utilizator dacă dorește să vadă la distanță. Proiectorul cu rază lungă de acțiune funcționează la lungimea de undă de 940nm și poate fi controlat în 3 pași. În timpul utilizării, puterea de vizualizare trebuie reglată datorită distanței față de subiect și adaptării la caracteristici. Yukon Ranger RT este ideal atât pentru distanțe mici, cât și pentru cele mai mari datorită celor două izvoare infraroșii. Datorită lungimii de undă de 940nm, lumina sa este invizibilă ochilor umani și animali, permițând observatorului să rămână complet neobservat.

Zoom optic de 6,5x. Acest lucru poate fi dublat digital (13X). Senzorul de înaltă performanță și mărire, în infraroșu,vă permit să observați obiecte noaptea la până peste 300 de metri.

Afișajul Ranger vă oferă imagine alb-negru, iar luminozitatea poate fi controlată la 20 de grade. Dispozitivul este digital, deci nu doare nici lumină puternică, nici lumină naturală.

Un recorder video integrat (microfon) poate fi folosit pentru a înregistra imagini video și statice care pot fi transferate pe alte dispozitive prin intermediul unui cablu USB sau al unei conexiuni WIFI. Cu ajutorul dispozitivelor Android și iOS (Stream Vision), puteți viziona și capta imaginea aparatului foto în direct pe dispozitive mobile. Cu această aplicație, puteți ajusta anumite setări și puteți actualiza software-ul de vizionare de noapte în viitor.

Dispozitivul funcționează cu 6 baterii "stilou" sau creioane care sunt introduse într-o casetă de suport pentru acumulator și apoi au făcut clic pe casetă. Din această casetă producătorul dă 2 bucăți, astfel încât în ​​întuneric complet, "orb" poate fi de asemenea înlocuit în câteva secunde cu încărcătorul preîncărcat. Timpul de funcționare este de 5 până la 12 ore, în funcție de utilizare. De asemenea, acesta poate fi alimentat cu o sursă externă de alimentare prin intermediul unui conector Micro USB, astfel încât acesta să poată fi operat de la banca de alimentare. (Nu este potrivit pentru încărcarea bateriilor în dispozitiv).

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Descriere și parametri

Există doua proiectoare în unitate. Proiectorul de joasă putere, cu rază mică de acțiune, funcționează la o lungime de undă de 940nm și pornește automat o data cu alimentarea. Proiectorul de înaltă performanță, cu rază lungă de acțiune poate fi pornit de către utilizator dacă dorește să observe la depărtare. Proiectorul cu rază lungă de acțiune funcționează la lungimea de undă de 940nm și poate fi controlat în 3 pași. În timpul utilizării, puterea de iluminare trebuie reglată datorită distanței față de subiect și a adaptării la caracteristici. Yukon Ranger RT este ideal atât pentru distanțe mai mici, cât și pentru cele mai mari datorită celor două izvoare infraroșii. Lungimea de undă de 940nm, face ca lumina dispozitivului sa fie invizibilă ochilor umani și animali, permițând observatorului să rămână complet neobservat.

Zoom optic de 6,5x. Acest lucru poate fi dublat digital (13X). Senzor și zoom de înaltă performanță, în infraroșu, permit observarea obiectelor noaptea la până peste 300 de metri.

Afișajul Ranger vă oferă o imagine alb-negru, iar luminozitatea poate fi controlată la 20 de grade. Dispozitivul este digital, deci nu emană nici lumină puternică, nici lumină naturală.

Un recorder video integrat (microfon) poate fi folosit pentru a înregistra imagini video și statice care pot fi transferate pe alte dispozitive prin intermediul unui cablu USB sau al unei conexiuni WIFI. Cu ajutorul dispozitivelor Android și iOS (Stream Vision), puteți viziona și capta imaginea aparatului foto în direct pe dispozitive mobile. Cu această aplicație, puteți ajusta anumite setări și puteți actualiza software-ul de vizionare pe timp de noapte, în viitor.

Dispozitivul funcționează cu 6 baterii "stilou" sau creioane care sunt introduse într-o casetă de suport pentru acumulator. Din această casetă producătorul dă 2 bucăți, astfel încât în ​​întuneric complet, "orb" poate fi de asemenea înlocuit în câteva secunde cu creionul preîncărcat. Timpul de funcționare este de 5 până la 12 ore, în funcție de utilizare. De asemenea, acesta poate fi alimentat cu o sursă externă de alimentare prin intermediul unui conector Micro USB, astfel încât acesta să poată fi operat de la banca de alimentare. (Nu este potrivit pentru încărcarea bateriilor în dispozitiv).
 
Detalii tehnice:
 

Număr articol: yuk28047
Generație digitală
Zoom, x: 6,5 (optic)
13 (digital)
Diametrul lentilei frontale: 42mm
Distanța de inspectare: 14mm
Ieșire reticul, mm 4mm
Rezoluție (lățime linie / mm): 40
Rezoluția senzorului: 640x480
Rezoluție monitor: 640x480
Unghiul de vizualizare / câmpul vizual: 4,6 °
(câmp de vedere: 8m / 100m)
Distanța focală minimă: 5m
Compensarea dioptrilor: +/- 5
Distanța de detectare (date din fabrică): 350m
Built-in proiector infraroșu tip: LED
Lungime de undă încorporată în infraroșu încorporată: 940nm / 940nm
Rezistența la apă: rezistent la intemperii
Alimentare: 6xAA (6-9V)
DC 6-12V / 1000mA
Memorie încorporată: 8 GB
(acum aproape 340 minute)
Rezoluție: 320x240, 640x480 .avi
320x240, 640x480, 1280x960. jpeg
Temperatura de funcționare -15 ° C până la + 50 ° C
Durata de viață a bateriei (în infraroșu / infraroșu): 4-10 ore (cu proiector și WIFI - fără reflector și WIFI)
Suport pentru trepied 1/4 "
Dimensiuni, mm 170x116x76
Greutate kg 0,65
Accesorii pentru fabrică Pearls Case,
curea pentru gât, cârpă de ștergere,
acumulator de rezervă,
micro USB cablu
Garanție: Distribuitori: 1 an
Producători: 3 ani

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.