Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Utilizarea panoului de tragere al puștii pneumatice pentru tragerile mai precise

Un accesoriu indispensabil al exercițiului cu pușca pneumatică este panoul de tragere. Pe lângă exerciții acesta constituie un ajutor util și în cursul calibrării armei, fiindcă oferă posibilitatea reglării precise atât pentru viziere cât și pentru binocluri. În scrierea de mai jos prezentăm rolul fundamental al panourilor de tragere al puștilor pneumatice, respectiv metodele care asigură trageri mai precise. 

Exercițiile te fac mai precis

Cu cât facem mai multe exerciții cu pușca pneumatică, cu atât putem avea o rată de succes mai mare pe panoul de tragere. În cursul unei singure ocazii putem consuma chiar o sută sau mai multe cartușe, ca să îmbunătățim precizia. Merită să asigurăm pentru exerciții mai multe panouri de tragere, fiindcă după 5-10 trageri acestea trebuie schimbate. Rezultatele se pot vedea imediat după retragerea panou de tragere, și se poate determina direcția eventualelor neprecizii. Este oportună observarea minuțioasă a locurilor tragerilor imprecise, fiindcă indică excelent punctele de corectat. Pușca pneumatică Norica Shooter oferă precizie garantată, astfel condițiile tehnice sunt perfect asigurate.

Panoul de tragere al puștii pneumatice este cel mai bun ajutor pentru calibrarea precisă

Pe lângă utilizarea vizorului deschis sunt tot mai populare și binoclurile montabile pe pușcă. Cu ajutorul binoclurilor se pot ochi mai repede și mai precis țintele mai îndepărtate, astfel se poate atinge o eficacitate mai mare. Fie vorba despre vizorul deschis sau despre binoclu, panoul de tragere al puștii pneumatice este indispensabil pentru efectuarea reglării precise.

Pe cele mai multe panouri de tragere se pot vedea cercuri, care au diferite punctaje. Cel mai bun rezultat este nimerirea centrului panoului de tragere, ceea ce valorează șn cel mai multe cazuri 10 puncte. Punctajele descresc deplasându-ne dinspre centru spre periferie, astfel nimerirea marginii panoului de tragere valorează numai 1 punct. Contururile panourilor de tragere și numerele de pe ele ajută eficient determinarea direcției tragerilor. Pe baza direcțiilor poate urma reglerea fină a puștilor pneumatice, ca să se obțină lovituri mai precise.

Ce putem face, ca tragerile să fie mai precise?

Dacă s-a realizat calibrarea profesională a armei pneumatice, și precizia de lovituri este încă tot joasă, este oportună găsirea sursei problemei. Este important ca să se precizeze de la început, că armele pneumatice din magazinul nostru web necesită o mentenanță continuă, astfel se recomandă ca cel puțin o dată pe lună să se curețe. Fiindcă în cazul armelor calibrate mai demult neglijarea componentelor, respectiv din cauza loviturilor și vibrațiilor măsura preciziei poate descrește însemnat.

Dacă ne am asigurat despre calibrarea corespunzătoare, poate urma analizarea factorilor umani. Pentru a atinge lovituri precise este nevoie de o postură corectă a corpului și o respirație echilibrată din partea trăgătorului. În cazul posturii corpului o greșeală des existentă este încovoierea, din care cauză datorită înclinării coloanei vertebrale stabilitatea dispare. Pierderea stabilității reduce precizia, fiindcă corpul se deplasează mai ușor în momentul critic al apăsării trăgaciului. Printre greșelile care apar în cursul tragerii mai apare spasticitatea excesivă, care de multe ori este o problemă de natură psihică. Efortul convulsiv, exagerat se poate determina simplu prin observarea încheieturilor mâînii și dosului palmei trăgătorului.

Dacă ai orice întrebare în legătură cu armele pneumatice sau panourile de tragere, te rugăm ia contactul cu noi, și noi te ajutăm!

Etichete legate de conținut: panoul de tragere al puștii pneumatice
Speciale
1.727 lei 1.491 lei