Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Un sacou tactic este o alegere excelentă

Airsoft este un sport în care trebuie să fii creativ și trebuie să ai echipament care să ne ajute prin joc. Jacheta tactică este exact o astfel de bucată de îmbrăcăminte.

Aceasta nu este o haină obișnuită, deoarece are multe buzunare suplimentare pentru a stoca muniție suplimentară, apă și alte accesorii utile. Cu toate acestea, jacheta tactică nu este tot, dar puteți avea cu adevărat succes dacă aveți echipament complet. Acesta include, de asemenea, obtinerea pantalonilor, cizmelor si a unei veste tactice. 

Este o idee bună să iei o culoare care să se potrivească mai bine cu vegetația pe pistele domestice, astfel încât ascunderea poate fi mai eficientă. Lista de prețuri a jachetelor tactice este extrem de variabilă și depinde în principal de prețul unei haine speciale, de cât de bine echipat și de ce material este fabricat. Multe jacheta tactice cu buzunare suplimentare și buzunare Velcro, care oferă acces rapid la conținutul lor, astfel încât se poate dovedi a fi o alegere excelentă.  În general, este o idee bună să nu te ascunzi niciodată într-o zonă bine luminată, deoarece acest lucru ar putea duce în curând la dezvăluirea.

Speciale