Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Totouși, uneori sunt necesare pentru

Mulți oameni încă nu sunt de acord cu faptul că fără o licență puteți obține deja o armă non letală, dar există o mulțime de oameni care și-au dat seama de utilitatea acestui instrument.

Esența pistolului de alarmă este că este ușor de folosit și nu poate fi rănit nimeni, deși trebuie folosit. Scopul lui este de a speria si indeparta diversele pericole, de la un hoț până la animale î padure.

Documentație video care ilustrează funcționarea acestor instrumente de autoapărare exista,  astfel pot ajuta să cunoască modul corect de a utiliza arma. Nu este suficient să fie în posesia unui astfel de dispozitiv, ar trebui să fie capabil de al folosi.

Există multe tipuri de pistoale de alarmă, din care să putem alege. Ei recomandă pistoalele de alarmă cu gaz, deoarece fac temporar atacatorul sa se oprească - așa că avem timp să fugim. 

Etichete legate de conținut: Armymagazin pistol de alarmă
Top vânzări