Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce trebuie să știți despre pușca cu aer comprimat Hunter Force 900 Combo

Ce bărbat nu și-ar dori o armă de calitate, care să funcționeze fiabil și precis? Pușca cu aer comprimat Hunter Force 900 Combo provine din Germania și este singura care poate fi considerată o pușcă cu aer comprimat de calitate premium pe piața internă. Numai acesta poate oferi tot ceea ce poate avea nevoie un utilizator. Dar ce oare ce merită să știi despre ea? Acum vei afla totul! 

Hammerli Hunter Force 900 Combo

 

Este vorba despre o armă extrem de sofisticată, frumos lucrată, ideală atât pentru începători, cât și pentru profesioniști. Fiecare punct al acestei puști, care poate fi folosită și pentru antrenament, a fost atent finisat până la cele mai mici detalii, astfel încât să te simți ca un vânător adevărat atunci când o ții în mână. La capătul puștii a fost adăugat un cauciuc antirecul pentru a crește siguranța. Deoarece arma este prevăzută cu siguranță dublă, este asigurat nu numai brațul declanșator, ci și retragerea acestuia. Pentru a trage cu arma, siguranța din fața trăgaciului trebuie să fie comutată. Prin urmare, posibilitatea tragerii accidentale este exclusă în totalitate!

 

Pușca cu aer comprimat, care poate fi achiziționată din magazinul nostru online, poate fi încărcată prin tragerea în sus a brațului inferior. Patul în stil Monte Carlo este gravat și foarte ușor de îndepărtat. Hunter Force 900 este echipat cu vizor Tru-Gold, reglabil atât pe orizontală, cât și pe verticală. 

 

Pușca are o țeavă fixă care previne inexactitatea din cauza uzurii. Numai această armă îți poate oferi o asemenea calitate pe piața internă – ca să nu mai vorbim de raportul calitate-preț!

 

Vizorul True-Gold

 

True-Gold este derivat din expresia engleză și se referă, de fapt, la un sistem de iluminat instalat. Vizorul special, realizat din fibre fotoluminescente, colectează lumina din mediul înconjurător și o concentrează într-un singur punct. Efectul este ca și cum ar lumina de la sine. Așadar, nu este o coincidență faptul că funcționează chiar și în condiții meteo nefavorabile, deoarece nu are nevoie de lumina zilei. Poate fi utilizat în locuri mai întunecate sau chiar în amurgul de seară. 

 

Cele mai importante caracteristici ale Hammerli Hunter Force 900 Combo:


 • Lungimea totală: 1150 mm
 • Lungimea țevii: 483 mm
 • Vizor fiber reglabil
 • Energia maximă: 7,5 J
 • Calibru: 4,5 mm
 • Viteza gurii: 240 m/s
 • Pat din lemn de fag
 • Vizor frontal închis, cu colector de lumină
 • Siguranță dublă
 • Țeavă ghintuită de precizie
 • Greutate: 3,7 kg + 0,4 kg luneta
 • Producător: Umarex
 • Țara de origine: Germania

 

Cum funcționează această armă?

 

Ca și în cazul oricărei alte arme de foc, vei avea nevoie de muniție cu aer comprimat de calitate. De exemplu, poți alege Umarex Mosquito, disponibil și de la noi, care are un cap plat și un corp cu nervuri. Pachetul conține 500 de cartușe cu o greutate de 0,44 g. Versiunea Cobra poate fi, de asemenea, o opțiune, fiind vorba de un glonț ascuțit și cu nervuri, de calibru 4,5, care cântărește 0,52 g. 

 

Pentru a exersa, ar trebui să cumperi și niște ținte de poligon, din care avem și de dimensiunea 14 x 14 la pachet. Pachetul de 100 de bucăți te va ține cu siguranță o vreme, dar merită să-ți faceți provizii pentru orice eventualitate.

 

Iar dacă ai nevoie de alte accesorii, cum ar fi mănuși tactice, echipamente de vizibilitate, rucsacuri sau suporturi pentru muniție, ar trebui să arunci o privire și la oferta noastră uriașă din aceste produse.
Etichete legate de conținut: hunter force 900 combo
Speciale