Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce trebuie să știți despre producătorul Umarex!

Umarex este una dintre companiile fondate la începutul anilor 1970, în Germania. Astăzi, producătorul este una dintre cele mai importante companii din Europa și are filiale în mai multe continente. Printre produsele de calitate germană se numără arme, cuțite, huse și chiar și muniție. În acest articol, am adunat toate informațiile importante pe care trebuie să le știți despre producătorul Umarex!

Istoria Umarex

Umarex este o companie germană de producție de arme, fondată în 1972 în Arnsberg. A devenit în prezent o marcă de top pe piața europeană. În plus, are un rol semnificativ în întreaga lume, deoarece operează mai multe filiale. Sunt prezenți nu numai în Statele Unite, ci și în Asia, deci pot fi considerați cunoscuți peste tot.

Printre mărcile pe care le dețin se numără Hämmerli, Röhm și, bineînțeles, Walther, așa că se reprezintă nu doar pe piața armelor sportive, ci și pe piața armelor de autoapărare. Odată cu reglementarea fabricării armelor mai letale prin lege, Umarex a decis să înceapă producția de replici. Astfel, au devenit cei mai mari producători de replici din lume. Principalul lor profil este reprezentat de armele cu aer comprimat, pistoalele de semnalizare și variantele airsoft."

 

"Oferta produselor Umarex

Așadar, producătorul Umarex se ocupă de o gamă variată de produse. În gama noastră de produse, veți găsi numeroase instrumente fabricate de ei, toate fiind calitative și unice. De exemplu, pușca cu aer comprimat Walther Rotex, care se încadrează în categoria de prețuri mai ridicate, este un model fabricat complet în Germania. Modelul RM8 calibrul 4,5 mm poate trage până la 180 de gloanțe cu o singură încărcare. Designul acestui produs combină stilul britanic cu precizia germană, rezultând o armă extrem de durabilă și de calitate. Țeava Lothar Walther garantează precizia perfectă la fiecare tragere, astfel încât poate fi o alegere ideală atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Umarex produce, de asemenea, pistoale cu gaz, precum Glock 17 Gens, care este considerată o ediție limitată. În cutia originală veți găsi patru mânere suplimentare, una de dimensiune M, una de dimensiune L, una cu formă de coadă de castor și una fără formă specială. Carcasa neagră mată arată extrem de stilată, iar țeava este schimbabilă, spre deosebire de modelul real. Arma are un încărcător de 17 gloanțe și dispune de o carcasă întărită cu oțel, ceea ce o face preferată de cumpărătorii loiali ai mărcii.

Variația de accesorii

Desigur, Umarex nu se limitează doar la producția de pistoale și puști de diferite dimensiuni. De asemenea, produc cuțite, huse, ținte magnetice și, bineînțeles, muniție. Dacă căutați o lunetă de calitate care să se potrivească perfect unei puști cu aer comprimat, ar trebui să încercați modelul Walther 4x32. Acesta este un tip echipat cu montură care poate fi utilizat atât pentru arme cu aer comprimat, cât și pentru variantele cu gloanțe reale de calibru mic.

Pentru vânători, Umarex a lansat și un set pentru curățarea iepurilor Walther, care include un cuțit de curățare, un cuțit de despicat, o foarfecă pentru oase și o teacă din bumbac purtabilă. Deci, dacă aveți nevoie de o colecție completă de instrumente pentru muncă, cu siguranță nu veți fi dezamăgiți de produsele Umarex.

În ceea ce privește muniția, producătorul oferă cartușe de aer comprimat de bază, cartușe de CO2 pentru îngrijirea supapelor și chiar glonțe cu aer comprimat Hyper de calibrul 4,5 mm. Orice accesorii aveți nevoie pentru arma dumneavoastră, le puteți găsi aproape toate în magazinul nostru online, pentru practică și muncă."

Etichete legate de conținut: Umarex