Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce trebuie să știți despre pistolul cu gaz Röhm RG96!

Din ce în ce mai mulți oameni cumpără pistoale cu gaz, în special pentru autoapărare. Mulți oameni le folosesc însă și pentru vânătoare, în scopuri de hobby și chiar în armată. Pistolul Röhm RG96 este o versiune foarte aspectuoasă, care a fost folosită în mai multe filme. Dar ce este de știut despre această armă? Aflați totul din acest articol! 

Explicația interesului pentru arme

 

Indiferent de armă, diferitele versiuni atrag mulți oameni din întreaga lume. Nu numai bărbații, ci și femeile preferă să folosească diferite instrumente de autoapărare. Mulți le iau cu ei și pentru vânătoare, dar există și unii care cumpără arme ca hobby sau din alte motive. În cele mai multe cazuri, aceste persoane cunosc toate detaliile legate de arme. Ele știu care sunt cele mai populare, de ce sunt populare și ce trebuie să evite, deoarece nu sunt de calitate. 

În magazinul nostru online, puteți cumpăra variante care sunt copii exacte ale armelor reale. Pentru fiecare dintre produsele noastre, oferim și furnizăm și accesoriile potrivite. Prin urmare, merită să studiați bine gama noastră, deoarece veți găsi și muniție pentru fiecare produs. 

Categoria de pistoale de alarmă cu gaz include, și versiunea Röhm RG96, care se află de mult timp în gama noastră. Ce trebuie să știți despre acest produs?

 

Caracteristicile Röhm RG96

 

Disponibil în magazinul nostru online, RG96 este un pistol foarte elegant și impresionant pe care aproape toată lumea l-a văzut deja în filmele acțiune. Designul său modern și stilul său unic sunt foarte apreciate de public. Popularitatea sa a fost sporită și de filmul Tomb Raider, în care Angelina Jolie l-a folosit în mai multe rânduri. 

Pistolul provine din Germania, deoarece este fabricat de Umarex. Este o capodoperă a industriei germane de armament, care se caracterizează prin calitatea sa înaltă, ca să nu mai vorbim de prelucrarea precisă. Datorită designului estetic, arată grozav, indiferent dacă-l folosești pentru sport sau orice altceva. Versiunea originală este Heckler & Koch P8, care a fost folosit în mod regulat nu numai în armata germană, ci și în SUA. 

Pistolul este de tip autoîncărcător, iar încărcătorul din plastic are capacitatea de 9 cartușe P.A.K. de 9 mm. Mânerul este antiderapant, ceea ce face ca utilizarea sa să fie complet sigură. Datorită designului ambidextru, acesta poate fi folosit cu ambele mâini. Este important de remarcat faptul că nu numai partea superioară, ci și maneta de eliberare a încărcătorului este ambidextră. 

Durata sa de viață lungă este completată de o funcționare fiabilă și de o calitate ridicată. Piesele principale, cum ar fi țeava și extractorul, sunt fabricate din oțel. 

 

Caracteristicile principale ale armei Röhm RG96:


 

  • Calibrul: 9 mm P.A.K.
  • Lungimea: 225 mm
  • Greutatea: 940 g
  • Capacitatea încărcătorului: 9 buc.
  • Acélból készült cső és hüvelyvonó Țeavă și extractor din oțel
  • Design ambidextru
  • Produs german

 

Accesoriile necesare pentru Röhm RG96

 

Cel mai necesar accesoriu pentru o armă este glonțul sau cartușul. Pentru Röhm RG96 veți avea nevoie de un cartușe P.A.K., din care avem mai multe versiuni în gama noastră. Puteți alege dintre două versiuni diferite de Perfecta și Walther. Toate sunt excelente pentru acest tip de dispozitiv.

 

De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o pereche de mănuși tactice, de o lampă frontală de bună calitate sau de haine de protecție dacă intenționați să luați arma pe teren. Puteți adăuga și o lanternă tactică din aluminiu de calitate aeronautică pentru durabilitate.
Etichete legate de conținut: röhm rg96
Speciale