Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce trebuie să știți despre cuțitele tactice

Cuțitele tactice sunt cu siguranță unele dintre cele mai vechi arme folosite de om, întotdeauna încercându-se să fie realizate astfel încât să fie ușor de folosit. În ceea ce privește dimensiunile și tipurile lor, au fost întotdeauna adaptate la caracteristicile geografice specifice ale zonei respective.

Dar ce trebuie să știți despre ele și ce tipuri există? În acest articol vom răspunde la aceste întrebări.

Ce este un cuțit tactic?

Diversele unelte de tăiat nu au fost întâmplător printre cele mai vechi tipuri de instrumente realizate de om. Încă din epoca preistorică au existat variante similare cu care oamenii vânau și efectuau alte activități. Cuțitele de luptă au evoluat treptat și au dat naștere primelor arme de dimensiuni mai mari.

De-a lungul timpului, dezvoltarea și evoluția cuțitelor tactice au fost influențate atât de climă, cât și de caracteristicile geografice ale diferitelor regiuni. Deși există diferențe semnificative în designul lor, calitatea, fiabilitatea și durabilitatea au fost întotdeauna puncte importante în procesul de proiectare.

Oferta de cuțite tactice

În gama noastră de produse găsiți o varietate de unelte speciale. Fie că este vorba despre o briceag Elite Force sau despre un cuțit de buzunar Magnum Slender, puteți găsi aproape orice variantă la noi. Briceagul Elite Force are o greutate de 73 de grame și o lungime de 165 de milimetri. Lama are doar 70 de milimetri, ceea ce îl face o opțiune relativ ușor de folosit.

Materialul folosit pentru fabricarea acestui cuțit este 420SS, ceea ce garantează durabilitate și fiabilitate pentru utilizator. Designul pliabil facilitează portabilitatea, oferind avantaje suplimentare utilizatorului.

Pe de altă parte, briceagul de buzunar Magnum Slender este făcut din material 440A, cu o grosime a lamei de 2,7 milimetri. Acest cuțit are o lungime de 8,8 centimetri și o lungime totală de 21 de centimetri. Mânerul este confecționat din oțel inoxidabil și este prevăzut cu un sistem de blocare de siguranță. Cu toate că nu este foarte ușor, acest cuțit poate fi o unealtă excelentă în activitățile zilnice, fie la locul de muncă, fie acasă.

Dacă sunteți în căutarea unei variante mai complexe, cuțitul Walther Multi TacKnife poate fi o soluție excelentă. Acesta este disponibil într-o versiune cu o singură mână. Cuțitul cu vârf ascuțit este prevăzut cu un mâner din aluminiu și o parte zimțată. Avantaje importante ale acestui cuțit sunt vârful pentru spargerea geamurilor și numeroasele scule cu care puteți efectua diverse activități.

Acestea includ un deschizător de conserve, un deschizător de sticle de bere și, desigur, o clește și un set de biți. Indiferent dacă vă pregătiți pentru o drumeție, o excursie la cort sau o ieșire la picnic, aceste unelte pot fi foarte utile. Cuțitul are o lungime de 112 milimetri când este pliat și aproape 200 de milimetri când este deschis. Cu o greutate de 227 de grame, poate fi ușor purtat în buzunar, fiind ușor de transportat.

De asemenea, cuțitul Walther P99 Tactical Knife, proiectat de Walther, este un model cu lamă din oțel inoxidabil 440 C 58 HRC, prevăzut cu o teacă de cordura. Ceea ce face acest cuțit cu adevărat special este mânerul Kraton, care nu alunecă nici măcar în condiții umede. Acesta este o alegere excelentă pentru o excursie în pădure, unde este întotdeauna nevoie de un cuțit pentru a curăța terenul.

Un clema pentru centura îl menține în siguranță pe loc, astfel încât să fie întotdeauna la îndemână. Acest cuțit este excelent pentru tăiat crengi, divizare și construcția adăpostului. Indiferent dacă mergeți la vânătoare, prelucrați carne sau efectuați antrenamente de precizie, cuțitul P99 este alegerea perfectă. De asemenea, puteți ascuți ușor cuțitul, fie pe o piatră specială, fie pe un dispozitiv proiectat în acest scop.

Etichete legate de conținut: Cuțitele tactice