Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce trebuie să știi despre pușca cu aer comprimat Ruger 10/22 CO2

Cauți o armă cu aer comprimat pentru antrenament? Vrei să te distrezi sau să cumperi unul pentru utilizare casnică? Realizată de producătorul german Umarex, pușca cu aer comprimat Ruger 10/22 CO2 este alegerea perfectă atât pentru începători, cât și pentru avansați. În acest articol am adunat cele mai importante informații pe care trebuie să le știi despre ea. 

Succesul puștii cu aer comprimat

 

Ruger 10/22 a fost un model de mare succes încă din anii ’60. Echilibrat și extrem de precis, este un adevărat clasic, unic nu numai prin formă, ci și prin utilizare. 

 

Pușca cu aer comprimat Ruger 10/22 CO2

 

Această armă, disponibilă în magazinul nostru online, se bazează pe pușca mică Ruger 11/22, ca variantă cu aer comprimat. Atât funcționarea, cât și designul său sunt remarcabil de asemănătoare cu Crosman 1077, care se bazează, de asemenea, pe o armă mai mică. Diferite sunt doar numeroasele funcțiile interesante care fac ca produsul să aibă și mai mult succes. 

 

Calitatea carcasei este atât de ridicată încât poți fi sigur că produsul te va servi pentru mulți ani. Unele dintre modelele din această categorie sunt mai ușoare, dar acest lucru nu schimbă cu nimic viteza sau precizia. Numărul mare de piese metalice ajută la asigurarea faptului că pușca cu aer comprimat va funcționa pe termen lung. Arma automată poate trage câte un singur foc. În încărcător încap până la 10 cartușe, care pot fi trase incredibil de rapid spre ținta dorită. 

 

Brațul declanșator este amplasat pe lateral, ceea ce ajută la o acționare mai ușoară a trăgaciului. Acest lucru îți permite să tragi extrem de precis, chiar și la ținte mai îndepărtate. Modelul Ruger este, prin urmare, o armă de calitate, foarte realistă și extrem de funcțională, care poate fi o alegere excelentă pentru oricine, atât pentru antrenament, cât și pentru distracție. 

 

Cele mai importante caracteristici ale puștii cu aer comprimat Ruger 10/22 CO2: • Lungimea țevii: 520 mm
 • Lungimea totală: 942 mm
 • Greutatea: 2,1 kg
 • Calibrul: 4,5 mm
 • Șina lunetei: 11 mm
 • Funcționarea: cu 2 cartușe CO2 de 12 g
 • Viteza gurii: 200 m/s, măsurată la valoarea din fabrică
 • Viteza gurii în conformitate cu standardul maghiar: 170 m/s
 • Numărul de focuri pe cartuș: 80-90 buc.
 • Armă cu siguranță manuală împotriva descărcării accidentale 
 • Distribuitor: Umarex

 • Țara de origine: Germania

 

Cu ce și cum funcționează pușca?

 

Pentru o pușcă cu aer comprimat, ai nevoie de muniție de calitate, la fel ca pentru orice altă armă de foc. Modelul acesta poate fi folosit cu alice Umarex Mosquito sau Cobra. De asemenea, în magazinul nostru online găsești și cartuș CO2, care este perfect pentru această pușcă, chiar și pentru variantele airsoft. 

 

Dacă vrei să-l folosești pentru antrenament, nu uita să achiziționezi ochelari de protecție cu lentile din policarbonat și brațe reglabile. Iar dacă ești începător și vrei să încerci modelul Ruger 10/22 CO2, cumpără-ți neapărat genunchiere și cotiere pentru a asigura un antrenament sigur. Vei avea însă nevoie și de ținte de tir, din care avem pachete de câte 100 buc. 

 

Produsul acestui brand este, așadar, perfect potrivit pentru începători și utilizatori avansați, dar cel mai important lucru este să folosești întotdeauna echipament de protecție. Dacă ai întrebări cu privire la această armă sau la accesoriile sale, nu ezita să ne contactezi și vom încerca să te ajutăm cât mai curând posibil.

Etichete legate de conținut: ruger 10_22 co2