Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce trebuie să știi despre produsele Norica!

Îți dorești o pușcă cu aer comprimat? Sau ai nevoie de proiectile? Dorești să investești într-un sistem de tuning? Atunci ar trebui să arunci o privire la gama spaniolă Norica, în care vei găsi tot ce ai nevoie. Dar ce trebuie să știi despre produsele acestui brand? Poți afla totul din acest articol! 

Ce merită să știți despre marca Norica?

Fondată în Spania, compania a câștigat numeroase premii naționale și internaționale pentru calitatea înaltă a produselor sale de-a lungul celor 101 ani de existență. Norica produce puști cu aer comprimat, pistoale, muniție, optică și accesorii. Scopul lor este de a găsi echilibrul perfect între măiestrie și inovație tehnologică. 

Caracteristicile puștii cu aer comprimat Norica

Norica Dark Bull este o versiune cu țeavă filetată de 450 mm, în cazul căreia pușca cu aer comprimat se distinge printr-un cilindru de aer comprimat cu o presiune maximă de 250 bar. Designul țevii face ca arma să fie extrem de silențioasă, iar regulatorul montat îți permite să menții numărul de focuri care pot fi trase la un nivel maxim.

Lungimea dispozitivului este de 730 mm, lungimea țevii este de 450 mm, iar încărcătorul are o capacitate de 12 cartușe în același timp. Modelul Dark Bull, care este disponibil și la noi, cântărește 2,9 kilograme și este echipat cu un pat din lemn de fag european. Varianta de 4,5 mm este cea mai scumpă dintre versiunile disponibile în magazinul nostru online, dar calitatea sa înaltă este de necontestat. 

Caracteristicile puștii cu aer comprimat Norica Dragon

Unul dintre cele mai recente modele ale mărcii Norica este pușca cu aer comprimat Dragon, cu o lungime totală de 1160 mm. Produsul este o versiune de 2,9 kg, care poate ejecta un proiectil cu diametrul de 4,5 mm la viteze de până la 305 m/s. Acest tip de pușcă poate fi echipată cu lunetă și este dotată atât cu un sistem de ochire cu micropoziție, cât și cu siguranță automată. 

Modelul Dragon este o pușcă cu aer comprimat foarte puternică, precisă și extrem de rapidă, potrivită pentru vânătoarea de iepuri și fazani. Instrumentul este ușor de utilizat, dar este important de reținut că trebuie strâns ferm atunci când se țintește cu putere mare. Disponibil cu pat din plastic sau lemn. Această din urmă variantă este puțin mai scumpă, dar și mult mai atractivă.

Proiectile cu aer comprimat Norica

Proiectilele de 4,5 mm au capul plat. În magazinul nostru online sunt disponibile și în cutii de 500 de gloanțe. Pentru accesoriile fabricate în Germania, marca garantează atât cea mai bună calitate, cât și cea mai bună balistică. 

Sistem de tuning GRS pentru puștile cu aer comprimat Norica

Setul de reglare GRS pentru puștile cu aer comprimat Norica 16 J este potrivit pentru utilizarea cu puștile cu aer comprimat Norica Atlantic, Dragon, Dream Hunter, Dream River, Black Eagle, Marvic 2.0, Storm și Marvic Luxe.

Avantajele piston de gaze, care poate fi achiziționată și în magazinul nostru online, sunt că asigură o funcționare mult mai silențioasă, mai puține reculuri și o durată de viață mai lungă a dispozitivului. Kitul include un piston cu gaz, o garnitură, un șurub de fixare a garniturii, trei știfturi și o șaibă metalică. Lungimea totală este de 265 mm, în timp ce diametrul tijei este de 8 mm. Puterea puștii cu aer comprimat cu acest accesoriu poate depăși 7,5 J, limita permisă în țara noastră, așa că trebuie să îl instalați pe propriul risc. 

Ce este GRS?

GRS este o tehnologie care permite trăgătorului să atingă viteze terminale mai mari. Acest lucru va ajuta la reducerea vibrațiilor și va sprijini țintirea cu o forță mai uniformă. Avantajele sunt durabilitatea crescută a sistemului energetic și a componentelor interne, precum și faptul că poate fi utilizat chiar și pe vreme rece.

Etichete legate de conținut: norica
Speciale