Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce trebuie să știi despre Hämmerli Hunter Force 900!

Puține puști cu aer comprimat de pe piața romaneasca sunt de o calitate atât de înaltă ca Hämmerli Hunter Force 900. Pușca din set este un produs cu țeavă fixă, cu vizor deschis cu fibră optică și pat din lemn. Dar ce altceva este de știut despre această pușcă cu aer comprimat de calitate premium? Poți afla totul din acest articol!

Ce este o pușcă cu aer comprimat?

În cazul puștii cu aer comprimat, proiectilul este propulsat din țeavă prin aer comprimat sau dioxid de carbon. Prima astfel de armă din istoria militară a fost pușca cu aer comprimat Girardoni. Primele versiuni utilizabile au fost produse în secolul al XVIII-lea. Acestea aveau trei avantaje majore față de armele de foc obișnuite. Cel mai important este că acestea au fost extrem de fiabile chiar și în sezonul ploios. De asemenea, este demn de remarcat faptul că puștile cu aer comprimat mai vechi erau mult mai silențioase decât cele cu pulbere. 

 

Caracteristicile principale ale Hämmerli Hunter Force 900: • Țeavă fixă.
 • Vizor deschis cu fibră optică.
 • Pat estetic din lemn.
 • Suport tip Monte Carlo. 
 • Disponibil cu telescop și suport pentru telescop.
 • O armă cu un raport calitate-preț excelent. 
 • Produsul în sine are o lungime de 1150 mm, din care țeava are 483 mm.
 • Cântărește 4 kilograme.
 • Armată de jos, astfel încât țeava sau linia de ochire să nu se schimbe între două focuri.
 • Asigurare dublă.
 • Producătorul armei este Umarex, o companie germană. Așadar, nu este de mirare că calitatea este atât de fiabilă! 
 • Pușca cu aer comprimat necesită proiectile tip diabolo. 

 

Caracteristicile principale ale Hämmerli Hunter Force 900: Are un calibru de 4,5 mm și o viteză la gura țevii de 170 m/s, adică aproximativ 7,5 J. În străinătate se poate cumpăra și variante cu o viteză la gura țevii de până la 270 m/s, adică 15 J.

De asemenea, arma este însoțită de o lunetă cu parallax reglabil. Aceasta poate fi ajustată cu ușurință, ceea ce face ca arma să fie potrivită și pentru tragere din apropiere. În ceea ce privește precizia, trebuie știut că este potrivită și pentru utilizarea ca hobby, deoarece proiectilele lovesc un punct mic pe o rază de 10-15 metri.

Oferă o vedere clară, astfel încât chiar și începătorii pot folosi cu ușurință pușca cu aer comprimat disponibilă în magazinul nostru online. Cu toate acestea, este important să fim conștienți și de greutatea menționată mai sus. Pușca cu aer comprimat cântărește în jur de 4 kilograme, așa că Hämmerli Hunter Force nu este foarte potrivită pentru grupele de vârstă mai mici și nici măcar pentru tragerea cu mâna liberă. Cu toate acestea, atunci când este sprijinită, este extrem de folositoare pentru antrenament, deoarece acest produs de calitate dă impresia unei arme de precizie.

Pușca cu aer comprimat include două opțiuni de asigurare. Unul apără utilizatorul de reculul manetei de declanșare, celălalt de declanșarea accidentală a focului de armă. Declanșarea armei este însă fixă, nereglabilă. 

 

Sistem de ochire Tru-Glo

 

Pușca este echipată cu un sistem de ochire Tru-Glo, care permite reglarea vizorului atât pe orizontală, cât și pe verticală. Sistemul de ochire este alcătuit din fibre fotoluminescente speciale care colectează lumina din mediul înconjurător. Lumina este colectată într-un anumit punct, deci este ca și cum ar lumina de la sine. Acest lucru îi permite să funcționeze și în condiții mai puțin favorabile, dacă lumina este slabă sau chiar într-o cameră întunecată.

Așadar, Hämmerli Hunter Force 900 este o armă masivă și cu un aspect deosebit de robust. O pușcă cu aer comprimat extrem de precisă și puternică, care poate fi folosită de persoanele mai tinere dacă este sprijinită. Este relativ ușor de armat, singurul dezavantaj fiind că este o armă grea, ceea ce nu o face ușor de țintit. 

Etichete legate de conținut: hämmerli hunter force 900