Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Tot ce merită să știi despre USP Airsoft

USP Airsoft este o replică reală a unei arme care a apărut la sfârșitul anilor 1980. Varianta originală a fost utilizată de poliția și armata din mai multe țări. Dar care sunt oare caracteristicile acestei arme de autoapărare? Ce merită să știi despre aceste arme cu cartușe? Poți afla totul din acest articol!

 

Originile armei HK USP Airsoft

Compania Heckler & Koch a fost fondată de doi profesioniști. Edmund Heckler și Theodor Koch lucrează în domeniu de mai bine de 50 de ani. De atunci, cei doi furnizează arme de luptă pentru forțele armate ale mai multor țări. Produsele lor sunt toate de o calitate extrem de înaltă, motiv pentru care sunt folosite de forțele de elită din întreaga lume. Gama armelor comercializate de ei în întreaga lume include o versiune modificată a puștii G3 a Bundeswehr-ului, G36C. În același timp, și pistoalele lor airsoft sunt foarte populare pretutindeni.

Pistolul cu cartușe HK USP Airsoft este o replică fidelă a pistolului H&K USP, care a debutat în 1989. Modelul de atunci a fost utilizat de poliția și armata din mai multe țări. Energia necesară este furnizată de un cartuș de Co2 de 12 g. Produsul este echipat cu o siguranță pentru trăgaci și un vizor fix. 

Caracteristicile armei • Capacitatea de încărcare a armei USP Airsoft este de 16 proiectile. În încărcătorul variantei de dimensiuni mai mari încap însă și 22 de proiectile.
 • Dispozitivul de alimentare, structura internă și cheile frontale sunt din metal, iar mânerul și capacul exterior al corpului din polimer rezistent. 
 • Lungime: 192 mm
 • Lungimea țevii: 112 mm
 • Șină: 22 mm
 • Energie: 1,3 J
 • Greutate: 970 g
 • Producătorul armei cu cartușe este Umarex, o companie producătoare de armament din Germania. 
 • Calibru: 6 mm (gloanțe BB)
 • Pentru utilizarea armei este necesar un cartuș de Co2 de 12 g.
 • Viteza inițială a proiectilului: 370 FPS
 • Arma poate fi asigurată manual.

 

Magazinul nostru online are o gamă largă de accesorii și muniție pentru acest produs. Această versiune a armei cu cartușe este foarte asemănătoare cu originalul. Produsul a fost proiectat deosebit de meticulos, până la cele mai mici detalii, astfel încât seamănă perfect cu versiunea lansată în 1989. Controalele și marcajele sunt, de asemenea, identice cu cele ale originalului USP Airsoft. 

 

La ce pot fi folosite armele cu cartușe?

 

În ceea ce privește folosirea versiunilor disponibile și în magazinul nostru online, este important de știut că armele airsoft cu cartușe pot fi achiziționate doar de persoane cu vârsta de peste 18 ani. Nu este necesară nicio autorizație oficială pentru a deține o armă de airsoft, dar minorii pot lua în mână și utiliza o armele de acest numai în prezența unui adult cu capacitate legală. 

 

Aceste arme pot fi folosite numai în echipament de protecție (cel puțin o pereche de ochelari de protecție). Se recomandă, de asemenea, acoperirea întregii fețe, folosind o mască. Legile în vigoare nu permit utilizarea armelor airsoft în locuri publice. Ele pot fi utilizate numai pe terenuri private împrejmuite. 

Indiferent dacă este vorba de un vehicul propriu sau de un mijloc de transport în comun, arma poate fi transportată numai în stare neîncărcată. Acest lucru previne rănirile accidentale, deoarece proiectilele sunt ținute separat de încărcătorul armei. După utilizare, verifică întotdeauna ultimul foc pe care l-ai tras cu arma airsoft. După o serie de focuri, este posibil ca arcul să nu fie în repaus. De aceea, trebuie să verifici întotdeauna starea produsului înainte de utilizare. Un arc uzat sau slăbit poate afecta cu ușurință puterea armei.

 

Etichete legate de conținut: usp airsoft