Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Toate lucrurile pe care vrei să le știi despre cuțitele de aruncat!

Dacă îți dorești să mergi la cort, camping sau chiar la vânătoare și nu ai echipamentul adecvat, ar trebui să îți achiziționezi un cuțit de aruncat. Cu un instrument de încredere, plimbările prin pădure vor fi mult mai ușoare și mai sigure. Indiferent dacă ai nevoie de unul pentru hobby sau pentru muncă, noi te vom ajuta să alegi cuțitul de aruncat potrivit!

Pentru ce pot fi utilizate instrumentele tactice?

Dintr-o selecție mare de instrumente tactice, poate fi dificil să alegi cel potrivit pentru orice ocazie. Cu toate acestea, este întotdeauna bine să ai un cuțit special cu tine, indiferent unde te duci. Aceste obiecte mici sunt ușor de utilizat și rapide, deoarece sunt fabricate cu tehnologie de ultimă generație. Aici se includ produsele Herbertz, Walther și, desigur, cele de la Force, în care se poate avea încredere oricând. Acestea pot fi de ajutor când vine vorba de dezossare, tăierea materialelor, ridicarea cortului sau prepararea hranei.

În magazinul nostru online, poți găsi multe piese speciale și de calitate în categoria instrumentelor tactice, dintre care cu siguranță vei alege varianta cea mai apropiată de nevoile tale.

Principalele caracteristici ale cuțitelor de aruncat

Desigur, practic orice tip de cuțit poate fi aruncat, dar acestea se vor deteriora mai devreme sau mai târziu. Cuțitele de aruncat de calitate nu au tăișuri, ceea ce face mai dificilă prinderea stabilă, dar un cuțit cu o bună distribuție a greutății va avea centrul de greutate exact în mijlocul produsului, asigurând astfel o traiectorie stabilă. O variantă mai grea poate zbura mai stabil și poate penetra mult mai adânc decât o variantă mai ușoară.

În general, cuțitele de aruncat sunt realizate dintr-o singură bucată de metal și, de cele mai multe ori, nu au nici măcar un mâner conceput special pentru ele. Lungimea acestora determină utilitatea, cu cât cuțitul este mai lung, cu atât poate fi aruncat mai departe.

Gama noastră de cuțite de aruncat

În magazinul nostru online există mai multe modele disponibile. Unul dintre acestea este produsul Herberzt Barentöter, care este realizat din oțel. Design-ul său seamănă mai mult cu un cuțit tradițional decât cu o variantă de aruncat, dar lungimea și rezistența sa sunt diferite față de cele ale unui cuțit de bucătărie. Cuțitul are o lungime de 24 de centimetri și vine cu o teacă din bumbac.

Un alt produs interesant este cuțitul de aruncat Cudeman reglabil în greutate. Această variantă este realizată din oțel 420 și greutatea sa poate fi reglată individual în mod foarte simplu. Produsul are o lungime de 15 centimetri și este livrat cu o teacă potrivită de calitate.

Este, de asemenea, disponibil un set de cuțite de aruncat, dintre care colecția Herbertz este una dintre cele mai bune. Lungimile cuțitelor sunt de 24, 22 și 25 de centimetri și vin cu o teacă din bumbac. Această echipare este un excelent accesoriu pentru excursii mai lungi, vânătoare și drumeții în pădure. Este bine să achiziționați un set cu mai multe cuțite, astfel încât să aveți la dispoziție mai multe dimensiuni când aveți nevoie.

În ceea ce privește produsele Walther, modelul MT I cu o lamă unică din oțel 440 este echipat cu un cârlig de tăiere. Mânerul sintetic oferă o prindere stabilă pentru oricine. Cuțitul de 55 de centimetri este livrat într-o teacă din bumbac, astfel încât depozitarea sa să fie ușoară.
Etichete legate de conținut: cuțitele
Speciale