Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Te poți proteja cu pistoalele de gaze Walther

Chiar și cei mai ingenioși și hotărâți hoți nu vor fi opriți chiar și prin cele mai recente încuietori, dispozitive de blocare și sisteme de alarmă. În astfel de cazuri, depinde de noi să ne apăram. Prin urmare merită pregătit.

Compania noastră a fost creată pentru a oferi oamenilor cele mai bune instrumente de auto-protecție juridică. Pistoalele de tip Walther sunt printre cele mai bune dintre produsele noastre și, în multe cazuri, doar aspectul lor este suficient pentru a scăpa de hoți. Pistoalele Walther sunt disponibile cu o mulțime de muniții diferite, astfel încât să vă puteți pregăti pentru orice situație.

Puteți să vizualizați produsele noastre în orice moment în magazinul nostru web și să plasați comanda cu câteva clicuri. O rezervă de gaz bun este  indicată impreună cu muniție adecvată. Diferitele încărcări ale gazului conțin substanțe chimice speciale care irită ochii, nasul, membranele mucoase și căile respiratorii, astfel că o lovitură paralizează timp de câteva minute și cauzează ca adversarii și alte persoane să fie imobilizat temporar.

Asta e suficient pentru a chema ajutor. În cele mai multe cazuri, arma în sine nu va fi folosită, deoarece arma va avea deja efectul dorit. Armele Walther  arată aproape la fel ca cea reală. Funcționarea lor este extrem de fiabilă dacă este necesar. Pentru cele mai bune gaze, arme de alarmă și muniție, vizitați magazinul nostru web!

Etichete legate de conținut: Armymagazin Pistol cu gaz
Speciale