Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Sfaturi de autoapărare pentru utilizarea în siguranță a armelor de foc de mână

De ce este utilă folosirea armei de foc de mână și cum să fie folosită pentru autoapărare? Aflați cele mai importante principii cu ajutorul rândurilor noastre de mai jos și alegeți în mod profesional o armă de autoapărare, în funcție de nevoile dumneavoastră!

Cum să vă pregătiți pentru folosirea armei de foc de mână?

  • Exersați regulat, în condiții profesionale. Deși o armă de foc de mână destinată autoapărării nu este neapărat ideală pentru distanțe mai mari, este totuși recomandabil ca la poligonul de trageri local să exersați tragerea și cu alte tipuri de arme. În cursul tragerilor la țintă puteți deprinde perfect poziția corectă a armei, astfel încât într-o situație reală să puteți aplica instinctiv tehnicile învățate. Practica din poligonul de tir poate deveni chiar și un hobby minunat, și vă puteți familiariza și cu tirul sportiv.
     
  • Afectați timp și pentru folosirea armei în întuneric. Majoritatea atacurilor asupra persoanei sau proprietății au loc seara, în condiții de lumină slabă sau pe întuneric. Tocmai din acest motiv este recomandat să exersați utilizarea armei chiar și în condiții de vizibilitate slabă, întrucât și în viața reală veți întâlni condiții similare.
     
  • Folosiți arma și cu mâna mai puțin dibace! Se recomandă ca uneori să folosiți arma și cu mâna dumneavoastră mai puțin dibace în locul celei dominante, astfel încât să fiți perfect pregătiți pentru orice situație, dacă din cine știe ce motive va trebui să folosiți cealaltă mână. În timpul situațiilor de autoapărare o serie de factori diferiți și neașteptați vă pot afecta acțiunile. Dacă în timpul luptei arma vă cade din mână, poate deveni necesar să o ridicați și să vă apărați cu mâna mai puțin abilă. În acest caz, experiența poate fi de un mare ajutor, de aceea este recomandat să vă pregătiți și pentru astfel de situații.

De ce sunt mai avantajoase armele de foc mai mici?

Armele de foc de mână reprezintă o alegere excelentă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dacă obiectivul este o autoapărare eficientă. Pentru femei este din start o idee bună alegerea unei arme mai mici și mai ușoare, pentru a putea fi mânuită cât mai simplu.

Datorită dimensiunilor mai mici ale armei, depozitarea convenabilă este ușor de rezolvat. Armele de foc de mână existente în magazinul nostru online pot fi depozitate în mod convenabil într-unul din buzunarele poșetei dumneavoastră, astfel încât mobilitatea este întotdeauna garantată.

Cu armele de foc de mână nu este necesar să țintiți cu precizie în timpul autoapărării. De exemplu, pistoalele cu gaz fac atacatorul inofensiv chiar dacă nu țintiți exact în direcția lui. Acest fapt este util în special în situații de stres, când trebuie să decideți foarte rapid, și nu toată lumea își poate păstra sângele rece pentru a ținti cu exactitate.

Cum să aleg?

Desigur, la alegerea armei e bine să decideți în primul rând pe baza mijloacelor dumneavoastră financiare. Armele de autoapărare sunt deja disponibile pentru câteva zeci de mii de forinți, deci sunt considerate o soluție ușor de cumpărat pentru oricine.

Este recomandat să decideți cât de grea să fie arma pe care doriți să o purtați. În medie, armele de foc de mână cântăresc 500 de grame, însă există și piese mai ușoare sau mai grele. Dacă doriți să cumpărați prima dumneavoastră armă, este recomandat să alegeți pistolul de autoapărare Walther P22, deoarece greutatea sa redusă vă permite să reacționați rapid chiar și în situații dificile.

Dacă aveți vreo întrebare cu privire la alegerea armei, nu ezitați să ne contactați și vă vom ajuta cât mai curând posibil.
Etichete legate de conținut: armă de foc de mână
Speciale