Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Set de vânătoare Olight Warrior X Pro (comutator basculant, montură)

Preţ:
1.307 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: OLIwarriorXprovsz
Număr articol: LA107-OLIwarriorXprovsz

- comutator basculant accesoriu și ansamblu magnetic - flux luminos de 2100 lumeni - autonomie de până la 500 m - accesoriu 1 21700 baterie de 5000 mAh - conector reîncărcabil, magnetic de încărcare la capătul tubului - bateria submersibilă este indicată de un motor vibrator - blocarea instantanee a unui comutator basculant (opțional) - 5 ani garanție producător

Vă prezentăm Warrior X Pro Warrior X Pro este o versiune îmbunătățită a lămpii revoluționare Warrior X. Cu o baterie consolidată de 5000 mAh 21700, Warrior X Pro 2100 poate produce un flux luminos care poate crea un fascicul de lumină de până la 500 de metri lungime. Priza de încărcare magnetică de 2000 mA vă permite să încărcați cu 100% mai repede decât Warrior X. Pe lângă păstrarea aspectului clasic și strălucitor al Warrior X, versiunea Pro are, de asemenea, un indicator de încărcare a bateriei, un inel tactic din silicon ca parte a pachetului ca Warrior X și un comutator basculant opțional, dar cu o limită magnetică managementul comutatorului a fost chiar mai clar de către ingineri. Lampa impermeabilă IPX8 garantează o aderență extrem de sigură pe urmele Warrior X. Performanța sa imbatabilă și carcasa aproape indestructibilă îl fac ideal pentru utilizare profesională atât în ​​mâinile vânătorilor, căutătorilor, cât și a salvatorilor. Caracteristici: - 5000 mAh, baterie cu capacitate crescută de 21700 - comutator de limită magnetic reproiectat cu magnet întărit - tub de prindere mai agresiv, mai sigur, operare mai ușoară - încărcare chiar mai rapidă cu noul cablu de încărcare MCC3 super eficient, 2000 mA, timp de încărcare cu 100% mai scurt - Carcasă din aluminiu rezistentă la rezistență la apă IPX8, rezistentă la impacturi de până la 3 metri - toate accesoriile tactice într-o singură lampă: indicator de baterie vibrant, inel tactic din silicon etc. Simțiți robusta senzațională în mâinile voastre!

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Videoclipuri pe YouTube

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Top vânzări