Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Set de curățare, Kit pentru vânători Lenspen Hunterpro

Preţ:
187 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: HTPK-1
Număr articol: XTAV128-HTPK-1

Kitul HunterPro este un kit pentru vânători, care permite o curățare rapidă și temeinică a obiectelor de urmărire. Deoarece nu conține lichid, funcționează în orice condiții de temperatură.

Pachetul HunterPro include următoarele produse:
1 buc carcasă din piele
1 buc LENSPEN Original Pentru a curăța lentilele din față și din spate ale binoclurilor de vânătoare
1 MiniPro II pentru lentile mici, dispozitive pentru vizionarea nocturnă, camere video
1 pcs MicroKlear pânză fină microfibră de curățare
1pcs FogKlear Cleaner anti-ceață

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Descriere și parametri

Produsele LENSPEN Original și MiniPro II sunt produse de curățare pe bază de carbon activ.
Curățarea chimică care conține cărbune activ leagă cele mai multe impurități (cum ar fi grăsimile) în propriul material prin legare chimică secundară, numită bond de van de Waals. În timpul curățării, produsul nu disipează pe suprafața de curățat grăsimile, ci le leagă de acestea. Capacul de curățare are un burete, care servește ca agent de curățare chimică pentru carbonul activ. Cantitatea de burete poate fi suficientă pentru până la sute de aplicări (în funcție de gradul de contaminare și utilizare). Înainte de a utiliza curățarea, țineți bine capacul pentru curățare . 
Înainte de procesul de purificare a carbonului activ, contaminanții mecanici (praf și alte particule) trebuie îndepărtați de pe suprafața care urmează să fie curățată. Pentru aceasta, vă recomandăm să utilizați pompa de aer LENSPEN HB-1 și peria detașabilă pentru anumite tipuri de ceruri de curățare.

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Speciale