Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Rezultat de încredere la un preț accesibil

Olight M23 este o lampă cu LED cu un flux de 1000 de lumeni, putere care poate ajunge până la 436 de metri. Lampa funcționează cu 1 baterie 18650 sau 2 baterii CR123A. Există 3 niveluri diferite de luminozitate (1020, 350, 20 lumeni) și un mod stroboscop.

Lampa armei are dimensiuni relativ mari, cu o lungime de 14,5 cm și un cap de 4 cm, dar poate oferi o rază de acțiune de 436 metri. Unghiul de radiație este neapărat mai mic pentru a ajunge la 436 metri cu 1020 lumeni.

Poate fi folosit Olight M23 ca o lampă de armă?

Luneta din oțel inoxidabil, inelul tactic și comutarea rapidă a lămpii este disponibil în magazinul nostru web și asigură un design tactic. După cum am menționat, lampa are 3 niveluri diferite de luminozitate sub lumina stroboscopică.

Din punct de vedere tactic, aceasta poate fi chiar o supra-performanță. Acest lucru se datorează faptului că, în cele mai multe cazuri, utilizatorul trece de obicei între 1 și 2 niveluri, dar disponibilitatea celui de-al treilea nivel nu este în niciun caz un dezavantaj.

Ce conține pachetul?

Cu ambalajul său modern, lampa LED Olight M23 vine într-o cutie practică care satisface așteptările clienților.

Cutia conține următoarele elemente:

• Lampa M23 Olight

• Dispersor

• curea

• Încărcător și baterie

• Manșon de stocare a bateriei

• Inele O suplimentare

• support de lampă

• Ghidul utilizatorului și broșura produsului

Aspect fizic

Așa cum am menționat anterior, M23 poate fi clasificat ca lampa armelor mai mari. Lungimea sa corespunde la aproape 2 baterii 18650. Fațada din oțel inoxidabil este cu adevărat ușor de utilizat, întrucât nu este prea lejeră, dar din fericire nu este prea strânsă. Odată cu îndepărtarea ușoară a inelului tactic, lampa poate fi ușor depozitată în cutii mai mici. Mânerul este confortabil și stabil și nu alunecă în mână.

 

Este important să rețineți că pe lampă este scris numărul de serie al produsului. Acest lucru poate fi foarte util pentru companii sau organizații deoarece lămpile pot fi ușor trasate și controlate. De asemenea, dacă cineva fură lampa, va fi ușor pentru proprietarul de drept să dovedească că produsul este al său.

 

Suportul și accesoriile lămpii

 

Suportul lămpii este confecționat dintr-un material puternic și de înaltă calitate, care își păstrează forma chiar și atunci când lampa nu este în ea. Există două mâneci flexibile în lateral pentru a face bateriile de rezervă sau bateriile ușor de transportat.

 

Separat evidențiem difuzorul și cureaua lămpii ca accesorii. Cureaua cu logo-ul Olight este mai groasă și mai durabilă decât alte curele de lampă ale amelor.

 

Rezumat

 

Cel mai mare avantaj al lămpii armei Olight M23 este, fără îndoială, eficiența pe distanță mare. Lampa este de uz general, se potrivește confortabil în mâna ta și are o performanță deosebit de ridicată în comparație cu dimensiunea sa. Panoul frontal din oțel inoxidabil și suportul rezistent al lămpii asigură utilizarea pe termen lung.

 

Dacă sunteți în căutarea unei lămpi de calitate potrivite atât pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru arme, M23 este garantat să funcționeze bine în ambele situații.
Etichete legate de conținut: Lampa LED Olight M23
Top vânzări