Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Pușcă de aer pentru copii: distracție la superlativ!

Producătorii se străduiesc în mod constant să satisfacă cerințele individuale, astfel încât majoritatea companiilor proiectează acum puști de aer nu doar pentru adulți, ci și pentru copii. Indiferent că este vorba despre un hobby sau despre distracție, aceste produse permit copiilor să exerseze cu ușurință în vederea vârstei adulte. Pușca de aer pentru copii le oferă posibilitatea să se simtă adulți încă de la o vârstă fragedă. Ei pot învăța responsabilitatea și utilizarea în condiții de siguranță. În articolul nostru, vom prezenta în detaliu aceste modele!

Pușcă de aer pentru copii

Datorită cerințelor generale ale clienților, tot mai multe companii au considerat că este momentul să fabrice și o armă care să poată fi utilizată și de către copii. Aceste puști de aer au fost concepute în spiritul divertismentului, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că vor avea un impact negativ asupra următoarei generații.

În cazul armelor de aer de calitate, precizia și exactitatea sunt importante și în ceea ce privește modelele destinate copiilor. Variantele tradiționale, care arată asemănător cu cele reale, dar nu sunt prea puternice, pot fi folosite pentru a-i învăța ușor pe cei mici despre utilizarea armelor.

Când ar trebui să începem?

Experiența arată că în jurul vârstei de șase ani, copiii încep să se intereseze de tir. Desigur, acest lucru nu se aplică în toate cazurile și, desigur, nu trebuie să le dăm pușcă de aer în această vârstă, dar putem începe să-i familiarizăm cu acest domeniu.

Cu timpul, este recomandat să alegem o armă pe care să o poată manevra mai ușor. La început, vor avea probabil succese de la o distanță de 5-8 metri, dar mai târziu, pe măsură ce își îmbunătățesc abilitățile, cu siguranță ne vom putea distra împreună cu ei. Este o activitate excelentă pentru consolidarea relației dintre tată și copil.

Oferta de produse

În cadrul magazinului nostru online, puteți alege dintr-o varietate de modele disponibile și găsiți piesa perfectă. Totuși, merită să căutați cu atenție, deoarece copiilor le trebuie altceva decât am avea noi nevoie. Pentru ei, poate fi mai potrivit un model mai accesibil ca preț și mai ușor de utilizat, pe care mai târziu îl pot înlocui cu o armă mai serioasă. În primul rând, nu merită să cheltuiți sute de mii de forinți în acest moment, deoarece doar îi veți familiariza cu utilizarea acestora pe cel mai mic membru al familiei.

De exemplu, pușca pneumatică Umarex funcționează cu proiectile de aer de 4,5 mm. Aceasta face parte din noua generație de dispozitive cu pompare. Acest model este echipat cu un sistem de siguranță automată și șine integrate, ceea ce face ca această piesă să fie o construcție clasică îmbrăcată într-un aspect modern. Produsul are următoarele caracteristici:

• Lungime: 990 mm
• Lungimea țevii: 520 mm
• Greutate: 1520 grame
• Energie maximă: 7,5 J
• Sistem de ochire: reglabil

În al doilea rând, oferta noastră include și pușca de aer Hämmerli Firefox 500, care poate fi, de asemenea, o armă excelentă pentru începători pentru copii. Această pușcă cu țeavă basculantă are o țeavă ușoară cu pat sintetic și este echipată cu un frânghiu automat. În țara noastră, acest model este disponibil cu o putere redusă de 7,5 J. Dispozitivul precis, precis și decisiv are o excelentă raport calitate-preț și poate fi o surpriză minunată pentru cei mici.

Deci, dacă pentru tine nu este importantă doar precizia maximă, ci și performanța remarcabilă, puștile noastre de aer de calitate vor fi cu siguranță de ajutor și pentru copii.

Etichete legate de conținut: Pușcă de aer pentru copii