Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Proveniența și caracteristicile Norica Storm

Norica Storm este o pușcă cu aer comprimat de origine spaniolă, fabricată în uzina Norica. Produsul frumos lucrat este dotat cu im pat din lemn de fag și cu siguranță automată. Pușca acționată cu arc este de mult timp unul dintre cele mai populare produse ale mărcii, și pe bună dreptate.

Dar oare ce merită să știi despre originea și proprietățile acestei arme? Află totul din acest articol! 

  

Povestea Norica


Norica este o companie de producătoare de armament cu o istorie de peste o sută de ani. Compania este acum prezentă în peste 92 de țări, ceea ce face ca produsele lor să fie disponibile aproape oriunde. Marca, care a evoluat din generație în generație, oferă o gamă largă de arme și accesorii, printre care pistolul cu CO2, lunetele și, bineînțeles, puștile cu aer comprimat. Una dintre acestea este Norica Storm, care este acum extrem de populară. Dar ce merită să știi despre această armă? Ce o face să aibă atât de mult succes?

 

 

Pușca cu aer comprimat Norica Storm

 

Pușca cu aer comprimat de la Norica, disponibilă în magazinul nostru online este, fără îndoială, produsul vedetă al companiei. Datorită designului său, poate revendica cu siguranță titlul de una dintre cele mai elegante puști cu aer comprimat din întreaga lume. Patul cu sprijin înalt are un finisaj cu design nou și este însoțit și de un compensator de țeavă. Caracteristicile sale speciale includ, printre altele, un vizor fluorescent. Pușca acționată în mod tradițional cu arc vine cu o siguranță automată. 

   

Caracteristicile principale ale puștii cu aer comprimat Norica Storm:  • Lungime: 1190 mm
  • Lungimea țevii: 454 mm
  • Greutate: 3,2 kg
  • Energia maximă: 7,5 J
  • Norica Storm este o pușcă acționată cu arc 
  • Producător: Norica, Spania
  • Arma are siguranță automată

 

Funcționarea puștii cu aer comprimat

 

Pentru o pușcă cu aer comprimat ai întotdeauna nevoie de proiectile cu aer comprimat de calitate, care în acest caz poate fi Umarex Mosquito sau Cobra. În timp ce primul tip are un design cu cap plat, cel de-al doilea vine cu un vârf ascuțit și ambele au un corp cu nervuri. Ambele produse sunt disponibile în pachete de 500 de bucăți.

Poți cumpăra și o țintă de antrenament pentru pușca cu aer comprimat, inclusiv versiunea de 14 x 14 centimetri, în magazinul nostru online. Pachetul de 100 de bucăți poate fi achiziționat cu ușurință, trebuie doar să-l adăugați în coș și să-l plătești. 

Puteți opta chiar și pentru o lunetă Walther Compact, care poate fi atașată la pușca cu aer comprimat în cel mai scurt timp. Produsul de dimensiuni mici este disponibil și cu lunetă. Cu un diametru al lentileide 32 mm și o lungime de 256 mm, acest accesoriu este capabil de o mărire de patru ori. Cu ajutorul acesteia, distanța de vizualizare poate ajunge până la 70 de milimetri. Nici nu ai nevoie de mai mult de atât!

 

Permisul pentru pușca cu aer comprimat

 

În Ungaria, nu este necesar niciun permis pentru variantele de sub 7,5 J. Trebuie doar să ai peste 18 ani pentru a cumpăra și a deține o asemenea armă. Achiziționarea acestui tip de armă nu trebuie să fie declarată, deci este ușor accesibilă aproape oricui.

 

Cu toate acestea, este important de știut că, în conformitate cu normele actuale în vigoare, cardul MKH este necesar pentru toate tipurile de puști. Este vorba despre un document care conține datele de bază, cum ar fi tipul armei achiziționate, calibrul acesteia și, bineînțeles, nivelul de energie. Acesta poate fi necesar chiar și cu ocazia unui control rutier, așa că nu merită să amâni procurarea lui.

 

Dacă ești în căutarea unor arme similare sau a unor accesorii suplimentare, nu ezita să consulți oferta noastră largă! Vom fi bucuroși să te ajutăm cu orice! 

  
Etichete legate de conținut: norica storm
Speciale