Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Plasa gard pentru camuflaj și alte întrebuințări

Există numeroase modalități de camuflare, dar în acest blog camuflajul optic,deci plasa de camuflaj primește rolul important, pe care îl puteți plasa pe garduri și în alte zone în funcție de obiectivul dumneavoastră, dar să cunoaștem pe scurt și alte utilizări ale acesteia.

Plasa de camuflaj este de obicei utilizată în trei cazuri. O putem folosi în vânătoare, unde încercăm să ne deghizăm pe noi înșine, echipamentul nostru sau tabăra noastră, în fața unor animale sălbatice. În aceste cazuri, mascarea mirosului nostru este de asemenea importantă, deoarece, în natură, mirosurile joacă un rol important, deoarece în multe cazuri simțul mirosului animalului este mai dezvoltat decât cel al văzului.

Al doilea este domeniul cel mai evident, utilizarea militară, deoarece prin crearea războiului modern a devenit necesar să se ascundă valori strategice importante. Una dintre modalitățile cele mai ușoare metode este plasa de camuflaj, care permite ascunderea rapidă din fața ochilor de scanare a unităților mai mici (de exemplu vehicule) sau a unităților mai mari (de exemplu, tabere, arme de foc sau sisteme de tranșee). Recunoașterea din aer a accelerat foarte mult dezvoltarea acestor metode, deoarece este mai ușor să identificăm un obiect nedeghizat din aer.

Al treilea caz este acela cu care civilii sunt cel mai probabil să întâlnească și este logic dacă luăm în considerare al doilea caz. Acestea sunt diferite jocuri de simulare, de luptă pentru airsoft și paintball, unde putem folosi și obiective de camuflaj pentru a viza ținte, focuri și, uneori, chiar și noi înșine să folosim plasa de camuflaj.

Plasa gard pentru camuflaj este încă un concept larg, nu este indiferent locul în care vrem să îl folosim

Diferite terenuri necesită diferite modele de ochiuri de plasă, culori și texturi, altfel o alegere greșită poate conduce la eșecul efectului dorit. Aceste plase și costume de camuflaj de folosit în teren, le puteți cumpăra din webshopul magazinului nostru.

 

Plasa camuflaj pe gard

Cu toate acestea, există și unele utilizări neconvenționale ale plasei de camuflaj. Una dintre acestea este în grădina noastră, de exemplu, când plănuim o grădină de legume lângă grădina ornamentală.

Cele două zone pot fi separate cu plante ornamentale, dar și cu gard. Cu toate acestea, ar putea fi o soluție bună de a folosi o plasă camuflaj montată pe un gard. Poate fi folosit și în alte locuri, cum ar fi o magazie cu scule sau o cutie de compost, acestea se pot acoperi cu plasele practice și rezistente.

 

Paparazzi, sau plasa de camuflaj poate fi un mare ajutor nu numai pentru vânători, ci și pentru fotografii iubitori de natură

Din fericire, mulți dintre noi sunt cei care iubesc natura astfel încât să o prezinte și altora. Aceste plase vă pot ajuta să creați aceste videoclipuri și fotografii pe orice teren pe care îl parcurgeți.

Deșert sau junglă, dar chiar și versantul înzăpezit al muntelui poate fi ușor imitat, astfel încât animalele care trăiesc acolo să se comporte natural chiar și atunci când sunt supravegheate de cineva.Desigur, în țara noastră mică, este mai bine să imitați frunzele simple și nuanța pădurii.

 

Avantajele plasei de camuflaj

• Nu putrezește pentru că este fabricat din material sintetic.

• Nu se îmburuienează ca alte plante agățătoare cum ar fi chihlimbarul. (Hedera helix)

• Poate fi spălat și depozitat, astfel încât să poată reutiliza în orice moment

• Este ușor, portabil.

• Este flexibil, se potrivește oricărei forme.

Plasa de  precum și multe dintre accesoriile noastre sunt inspirate din natură, să ne gândim la diferitele culori ale diferitelor animale, indiferent dacă sunt prădători sau de pradă. Poate că cei doi artisti de camuflaj cei mai extremi sunt chameleonul și caracatița, care se pot masca complet în mediul lor prin schimbarea culorii lor. Dar aproape fiecare animal încearcă să își folosească exteriorul ca să se ascundă. Nu este nou sub soare.

Etichete legate de conținut: camuflaj
Top vânzări