Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Pistol de alarmă - mijloc de autoapărare zgomotos și eficient

Desigur fiecare a avut deja experiența, că în zonă cu siguranță publică mai slabă a simțit periclitată integritatea sa fizică, respectiv valorile și obiectele sale personale. Dar se pot întâmpla infracțiuni contra proprietății și în domeniul proprietății private, să ne gândim numai la furturile din grădini, la spargerile de noapte la casele familiale. În aceste cazul apare cerința aprovizionării unui mijloc de autoapărare eficient, simplu de manipulat și sigur. În scrierea următoare dorim să prezentăm caracteristicile de bază și rolul zgomotului pistoalelor de alarmă.

De ce este un mijloc ideal de autoapărare pistolul de alarmă?

În cazul pistoalelor de alarmă este deosebit de importantă construcția compactă a lor, ca depozitarea lor să nu fie problemă nici în cursul călătoriilor. În acel situații, în care este nevoie de autoapărare, o atitudine hotărâtă cu pistolul de alarmă este îndestulătoare de obicei pentru împiedicarea atacurilor.

În vederea însușirii utilizării profesionale, și a gestionării situațiilor care înseamnă amenințare este oportună participarea la cursuri de autoapărare cu pistoale cu gaz. În situații reale simpla vedere a pistolului de alarmă poate fi destul, deoarece atacatorul nu este în clar cu tipul armei. Bubuitura pistolului de gaz și de alarmă Kimar PK4 după tragere descurajează majoritatea atacatorilor de a mai face alte încercări.

Păreri greșite referitoare la pistoalele de gaz și de alarmă

Ne putem întâlni cu numeroase păreri greșite în discursul public în legătură cu pistoalele de alarmă. Printre părerile greșite se află și declarația, că utilizarea la distanță mică a pistoalelor de gaz și de alarmă poate cauza pericol de moarte. Merită să fie amintită o altă, de multe ori expusă presupunere, că pistoalele de alarmă împrăștie gaz neurotoxic în cursul utilizării. În primul rând este oportun, ca să se clarifice că pistoalele de alarmă nu pot cauza leziuni mortale în cazul utilizării profesionale. Raza obișnuită de acțiune este a de 2-5 metri, astfel există posibilitate redusă a leziunilor mai serioase.

În legătură cu supusa utilizare a gazelor neurotoxice merită să fie amintit, că acesta ar fi deosebit de inutil în cursul autoapărării. Gazul neurotoxic ar fi imediat resuflat în direcția părții care se apără, astfel pe lângă atacatori și persoanei care utilizează arma i s-ar face imediat rău. Pentru pistoalele de alarmă și de gaz se pot cumpăra numai asemenea cartușe, care opresc atacatorul, și îi provoacă dureri puternice, dar nu înseamnă periclitarea gravă a integrității corporale.

Cum ajută în autoapărare bubuitura puternică a pistolului de alarmă?

Când pistolul de alarmă apare, spărgătorii și atacatorii întâmpină o rezistență neașteptată. Apariția pistolului mărește însemnat gravitatea situației, și acesta creează nesiguranță în criminali. Vederea armei și comportarea hotărâtă semnalează.că suntem gata pentru o autoapărare legală. Atacatorul în acest fel întâmpină un risc mult mai mare, dacât la ceea ce s-a așteptat.

Dacă vederea pistolului nu ar fi destul, atunci bubuitura puternică după utilizarea sa va reduce considerabil aptitudinile de coordonare ale atacatorului. Gălăgia va stârni și atenția locuitorilor din apropiere, astfel atacatorul va fi în centrul unei atenții mult mai mari, și probabil va lua imediat la fugă.

Dacă ai orice întrebare în legătură cu utilizarea pistoalelor de alarmă și a mijloacelor de autoapărare, te rugăm ia contactul cu noi, și noi îți oferim ajutor în scurt timp!

Etichete legate de conținut: pistol de alarmă zgomotos
Top vânzări