Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Termékek Meniu
+40373781728

Pistol rotativ

Sortare după:

Pistoale de alarmă cu gaz rotativ sau mai degrabă spray de gaze? Răspunsul este clar

 

Mulți oameni spun că în zilele noastre numai spray-urile de gaz sunt eficiente deoarece sunt mai ușor de folosit și sunt mai ieftine decât un pistol de gaz. Acest lucru este adevărat în multe cazuri, însă nu ne putem aștepta la rezultate apropiate, la fel ca un pistol de alarmă de rotație de înaltă calitate. De ce? Sprayurile sunt folosite cu o singură trecere, iar volumul utilizat (20 de grame) permis de lege pentru o persoană nu este suficient pentru a face pe cineva să fugă. Dimpotrivă, în cazul pistoalelor cu gaz, chiar revolverele au cel puțin 6 cartușe de calitate, ceea ce este suficient împotriva unui atacator, fie acasă, fie pe stradă. Reck, Colt și pistoalele de alarmă de rotație Alpha oferă, de asemenea, o protecție legală eficientă atunci când aveți nevoie cel mai mult.

Este o investiție puțin mai serioasă decât un spray cu gaz, dar este mult mai eficient atunci când vine vorba de folosirea timpului. Gândește-te doar la asta. Un spray de gizzardi este întotdeauna un recipient / flacon, din care nu putem spune câtă presiune și substanță activă există în ea. Greutatea maximă nu este, de asemenea, fiabilă. Alegeți prestigioasele arme rotative-pistol de alarmă care de multe ori intimidează atacatorul doar cu aspectul lor. S-ar putea să nu trebuiască să folosiți arma. Aflați despre produsele noastre de calitate la magazinul nostru, astăzi!