Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Piese și reguli pentru utilizarea pistolului de aer

În primul rând, este important să cunoașteți regulile înainte de a utiliza orice armă. Având în vedere anotimpul de vară, aici am putea include chiar și pistolul cu apă, pentru că nu atacăm din spate cu apă rece. Sau da? Lăsând la urmă glumele, regulile pentru puștile cu aer de acasă sunt reglementate prin Decretul Guvernului. Acesta este un lucru important și responsabil de știut înainte de a trece la utilizare sau de a cunoaște piesele individuale ale pistolului dumneavoastră cu aer.

Generalități despre pistoalele cu aer disponibile

În magazinul nostru, oferim în prezent astfel de arme între 160 și 1500 lei, cu o energie care nu depășește 7,5 Joule, astfel încât acestea pot fi achiziționate de persoane peste 18 ani fără a obține o licență. Aceste pistole și puști nu trebuie să fie depozitate într-o cutie de depozitare separată, doar proiectilul trebuie să fie sigilat separat de arma în sine. Acestea trebuie verificate numai de persoane autorizate.

Ori de câte ori cumpărăm orice armă, obținem un certificat. Dacă cumpărați în mod privat, și atunci să aveți în continuare un astfel de certificat. Dacă nu, atunci PKLV (Civil Small Arms and Ammunition Testing Ltd) ne va elibera, desigur, contra cost.

Putem vorbi despre pistoale ușoare, compacte, care, datorită greutății lor, asigură împușcare ușoară. Desigur, acestea necesită o întreținere profesională, la fel ca orice dispozitiv tehnic, deoarece se depune plumb pe țeava de tragere. Vorbind despre țeavă netedă, această problemă nu există pentru cele cu mărgele din oțel.

Producători și piese de arme cu aer

În magazinul nostru online veți găsi produse Umarex. Fondată de Wulf-Heinz Pflaumer și Franz Wonisch în 1972, a doua generație a continuat afacerea cu un succes extraordinar.

Milioane de persoane din lume se bucură de plăcerile vânătorii, tirului sportiv și tirului hobby, deoarece produsele fabricate de companie sunt de cea mai bună calitate. Este o adevărată aventură să te implici în această activitate, fapt dovedit de cantitatea de piese vândute.

Dacă sunteți în căutarea unei arme de replici Baretta, Colt sau Walther, o veți găsi în oferta noastră din magazin. Suntem bucuroși să vă răspundem la întrebări, astfel încât să puteți lua decizia corectă atunci când cumpărați prima armă.

De asemenea, veți avea nevoie de cartușe Co2 pentru a folosi pistolele de aer. Capacitatea de stocare a dispozitivelor variază, dar site-ul nostru web are o descriere detaliată a fiecărei arme, astfel încât să puteți alege pe cea care vi se potrivește. Există, de asemenea, alte piese și accesorii necesare pentru utilizarea pistolelor de aer, a diferitelor proiectile aeriene, uleiul de armă, table și ținte pentru practică.

De asemenea, consultați blogul nostru pentru a afla despre pistolul cu aer Colt Single Action Army Co2.

 

Aspect excentric: LOV 21

Există unii care cred că este frumos, unii care cred că este destul de urât. Putem rămâne la ideea că gusturile sunt diferite, această piesă arată interesantă printre celelalte.

Simplitatea sa incredibilă îl face excelent, minimizând practic fiecare porțiune din acesta. Prin urmare, chiar dacă nu ține o veșnicie, utilizarea sa necesită reparații rare și minime.

Conținutul este practic mai valoros decât ceea ce arată pentru cei care sunt mai interesați de calitate la un preț accesibil și nu au rețineri de aspectul ușor excentric. Avantajul este că se poate folosi fie cu mâna dreaptă, fie cu stânga, designul de prindere oferă o aderență bună în ambele cazuri.