Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Pe scurt despre steagurile naționale și istoricul steagurilor

Deși astăzi toate țările folosesc steaguri, dintre care multe le recunoaștem imediat, originea steagurilor nu este încă clară. Există unii care jură că vexillum (vechi steag militar roman) folosit de romani este originea steagului, dar există și alții care caută strămoșii steagurilor de azi din China.

Pe vremuri, în Evul Mediu, era folosit ca semn distinctiv de către conducători. Samurai, cavaleri, generali, regi, familii nobile aveau toate un simbol familial, care era de obicei pictat cu mult drag pe câte un steag.

În mare, marea descoperire a lui Columb a fost punctul în care a fost fixat steagul, iar la scurt timp după aceea, a fost o cerință legală ca navele să poarte pavilionul național.

Pe măsură ce cavalerii au început să fie strămutați de unități militare organizate, au apărut steagurile diferitelor trupe și sunt încă prezente în armată. Deoarece purtarea drapelului s-a dovedit dificilă și poate inutilă, de la primul război mondial a fost purtat doar în diferite ocazii festive.

Tipuri de steaguri

• Steaguri naționale

• Steaguri militare

• Steaguri marine

• Steaguri sportive

În magazinul nostru puteți cumpăra steagurile națiunilor, priviți-le.

Diversitatea steagurilor țărilor și națiunilor

Steagurile națiunilor pot conține culori, forme, creste și diverse elemente ale unei anumite națiuni. Cunoaștem un singur steag de culoare solidă, care era steagul Libiei. Există steaguri care au o imagine în oglindă pe ambele părți.

Există, de asemenea, unele care au aceeași imagine pe ambele părți. Există, de asemenea, steaguri care au laturi complet diferite. Acestea sunt frumoase dacă drapelul este confecționat dintr-un material netransparent, deoarece poate distrage atenția, mai ales în lumina soarelui.

Folosirea steagurilor este populară și în sport

Din nou, steagurile națiunilor sunt folosite, în special la competițiile mondiale. Cu toate acestea, este adesea folosit pentru diferite semne în evenimentul sportiv în sine.

Importanța steagului

Acest obiect poate simboliza unirea, triumful, pierderea sau chiar moartea. Nu este nevoie să spunem sau să explicăm, pentru că un steag vorbește de la sine. Oriunde o expuneți, nu depinde de nicio tehnologie, putere, internet, alimentare. Un obiect care spune atât cât trebuie și când ai nevoie.

Competiția Steagurilor Națiunilor

Unul dintre cele mai populare site-uri din Anglia a clasat steagurile naționale, Papua Noua Guinee ocupând primul loc. Croația, Insulele Marshall și Republica Democrată Congo sunt, de asemenea, în top 10.

Întrebări despre steaguri sunt binevenite la unul dintre datele noastre de contact.
Etichete legate de conținut: steagurile naționale