Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Pantaloni militari americani

Dintre pantalonii militari americani, există o pereche de tip military care este unul dintre cei mai cunoscuți pantaloni militari. Aceștia sunt pantalonii folosiți ca model la fabricarea pantalonilor din magazinele militare. Puteți găsi o selecție largă în magazinul nostru. Oare de ce?
Pantalonul BDU (uniformă practică Battle Dress Uniform) este o îmbrăcăminte ușor de cumpărat, care este accesibilă ca preț și oferă clientului posibilitatea de a alege culorile și materiile prime pentru ceea ce dorește să poarte.
Modă sau practicabilitate în pantalonii militari americani?
Ambele! Răspunsul este foarte ușor, pentru că, dacă numai practicabilitatea ar fi punctul forte, pantalonii purtați pe stradă oricând și oriunde nu ar fi plăcuți la vedere. Sunt purtați de către doamne, adolescenți, chiar și de bebeluși care stau în cărucioare, cu scutecele dedesubt. Așa este bine, pentru că acești pantaloni sunt la modă, au culori diferite și sunt un bun partener pentru hainele de lucru.                                                          

Să privim pantalonii puțin mai îndeaproape

Forma lor datează din 1963 și a fost purtați pentru prima oară de soldații Forțelor Aeriene Speciale. Au 6 buzunare și 7 locașuri pentru curea, model ușor îngust la gambe. Este, de asemenea, disponibil în tonuri de culoare și model de teren pentru a fi utilizate în lumea militară. Un aspect important este faptul că este produs și într-o compoziție materială diversă, deși în general materialul versiunii civile disponibil în magazinele militare este de 65-35% material sintetic și bumbac.
Pentru a fi mai comozi, există o cataramă mică pe talie, care este folosit pentru reglarea fină a taliei. În esență este o opțiune bună, dar practicanții spun că ar putea crea disconfort deoarece catarama se află sub centură. Buzunarele sale sunt de dimensiuni diferite, cel mai mare buzunar este la înălțimea coapselor și se numește buzunarului hărții. Merită să acordați atenție cât de multe chestii încap în aceste buzunare de pantaloni când aceștia sunt purtați într-o drumeție sau într-o excursie.

O versiune utilă este versiunea de iarnă BDU

Este un lucru ingenios că există o versiune de iarnă al acestui pantalon care are talia mai înaltă și o căptușeală în interior. Materialul acestor pantaloni este, de asemenea, ușor mai gros decât al fraților tradiționali. Buzunarele sale sunt acoperite cu un capac și sunt închise cu o capsă în loc de nasture, ceea ce este deosebit de avantajos la purtarea mănușilor în timpul iernii. Îmbrăcămintea militară nu este un joc și nu urmează trendul caselor de modă.

Câteodată viețile oamenilor depind de aceste articole de îmbrăcăminte, fie o pereche de pantaloni, un rucsac sau o jachetă. Acestea protejează și servesc omul care ne protejează și ne servește pe noi. Planificarea articolelor de îmbrăcăminte pentru acești oameni este făcută cu grijă și abilități inginerești. Se spune că valoarea unei resurse umane este reflectată în cât de multă energie, cunoaștere și formare poate fi înlocuită. Dacă îl transformi într-o îmbrăcăminte militară, te va costa atât cât este de utilizabil.

Pantaloni din material Rip Stop, dar ce înseamnă acest termen?

Proverbul susține că ceea ce se poate strica, se va și strica. Putem crede în mod rezonabil că ceea ce se poate rupe se va și rupe. Dar acest lucru nu este întotdeauna așa, de aceea există evoluțiile militare, chiar dacă nu vorbim despre producția de arme, ci despre îmbrăcăminte. Specificitatea materialului realizat cu tehnologia Rip Stop este că nu se rupe. Motivul pentru aceasta este tehnica specială de țesut, datorită căreia dacă materialul se rupe, nu va continua să se distrugă mai departe. Deci, nu suntem supuși unei rupturi continue de la o ruptura mică de un centimetru.

Căutați pantalonii și alte articole de îmbrăcăminte și echipamente militare în magazinul nostru.
Etichete legate de conținut: Pantaloni militari americani