Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Olight PL PRO Valkyrie

Preţ:
861 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: OLIPLPRO
Număr articol: LA78-OLIPLPRO

- Flux luminos de 1500 lumeni
- autonomie 280 m
- baterie încorporată de 900 mAh
- LED Cree XHP35 HI NW
- Tehnologie TIR


PL PRO Valkyrie este una dintre cele mai strălucitoare lămpi de pistol din lume. LED-ul Cree XHP35 HI NW din lampă are o putere maximă uimitoare de 1.500 de lumeni. Forțele armate îl pot folosi și cu o eficiență excelentă.
O baterie litiu-polimer încorporată de 900 mAh asigură energie, care poate fi încărcată de la o priză USB cu încărcătorul magnetic inclus. Raza focalizată de obiectiv combinată cu tehnologia TIR are o rază de acțiune de 280 m. Datorită autonomiei sale extrem de lungi, poate fi folosit chiar și pe carabine. La armele cu țevi mai lungi, telecomanda opțională, al cărei buton poate fi plasat la o distanță confortabilă de mână, vă poate servi bine. În plus față de maximum 1.500 de lumeni, poate fi selectat un pas mai mic de 300 de lumeni pentru a oferi iluminare suficientă până la 90 de minute. Cu performanțele sale ridicate, ușurința în utilizare și versatilitatea, PL PRO redefinește conceptul de pistol.
Cu suportul său durabil rapid, poate fi montat pe șinele Picatinny și Glock din 1913 în câteva secunde și poate fi îndepărtat la fel de ușor.
Designul comutatorului dublu facilitează, de asemenea, utilizarea confortabilă a armelor cu mâna dreaptă și stânga. De asemenea, puteți aprinde lampa în tăcere apăsând butonul din spate și lateral. Modurile instantanee și continue sunt, de asemenea, disponibile pe lampă. Prin apăsarea simultană a celor două butoane, utilizatorul poate activa modul stroboscop. 

Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Top vânzări