Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Multe caracteristici utile ale centurii militare

Centura militară este una dintre cele mai importante accesorii, nu doar ca soldatul să nu-și scape pantalonii când aleargă, ci poate juca și un rol funcțional.

Cureaua ca suport

În primul rând, pantalonii sunt meniți să fie păstrați, dar în plus, purtătorul poate „agăța” multe obiecte utile pe ele. O geantă mică realizată dintr-o bucată mai mică sau mai mare de piele sau alt material solid, tăietor, sau chiar ceva ce cu siguranță nu doriți să pierdeți, ca în filme.

Acestea nu sunt doar caracteristicile centurii militare, ci poate fi și o opțiune bună și pentru alte ocupații. Un vânător, un pescar, un pădurar, dar orice meșter poate avea nevoie să stocheze obiecte mici în jurul taliei.

Cureaua nu doar susține, ci și împodobește

Indiferent de materialul centurii, catarama în sine poate fi un simbol, un element decorativ. Poate însemna un rang sau o onoare.

Cea mai scumpă cataramă de centură din lume costă 400.000 USD. Este formată din 167 de piese și este considerat o adevărată bijuterie mecanică. În plus, 387 de diamante sclipesc pe ea. Desigur, materialul este titan, nici nu ar putea fi altceva, deoarece aceasta este deja de bună calitate.

Un alt lucru interesant vine de la Gucci, caz în care designul nu mai este atât de interesant, dar aici încrustările cu diamante au lovit prețul de 250.000 USD.

Soldatul poate fi chiar salvat de o centură din piele sau realizat din alt material rezistent

Pot exista situații în care unui astfel de obiect i se oferă o funcție complet diferită de cea prevăzută inițial. În cazul unei răni, și nu doar în cazul unui soldat, deoarece chiar și o gospodină își poate tăia mâinile urât, o curea de talie poate veni la îndemână.

Pot exista momente în care trebuie să legați ceva, cum ar fi o piesă desfăcută în portbagajul unei mașini. Desigur, viața modelează cele mai bune exemple, dar sunt sigur că mulți ar fi capabili să spună situații interesante despre utilitatea unei curele.

În magazinul nostru web puteți cumpăra curele din diferite materiale și funcții în funcție de nevoile dvs.

O curea poate fi, de asemenea, o operă de artă

În general, partea de cataramă a centurilor este astăzi în cea mai mare parte din metal, iar calitatea este în orice mod. Micile imagini fantastice au fost deja create pe această suprafață minusculă pe care proprietarii lor le pot purta cu mândrie. A oferi în dar poate fi o idee, pot fi create chiar opere de artă.

Centura în sine poate fi o operă fantastică de artă, lucrări minunate pot fi create din mâinile lucrătorilor de piele.

Centura ca dispozitiv de protecție

Există situații în care talia are nevoie de protecție serioasă. În special pentru munca fizică grea, în multe cazuri în viața militară și cu alte ocazii. Cum ar fi în cascadorie sau la cei care merg pe motor. În aceste cazuri, o centură mai largă decât media este utilizată pentru a ține talia și coloana vertebrală.

Poate fi de mare ajutor ca persoana să fie vindecată în caz de diverse răni. Un exemplu concret este recuperarea herniei și a chirurgiei abdominale.

Centura poate menține căldura

Aceasta nu este neapărat sarcina unei curele de talie medie, dar poate, de asemenea, în zona taliei să mențină căldura. Un exemplu evident este încălzirea taliei pentru motocicliști care menține căldura la rinichi. Motociclismul este o experiență specială, dar necesită o îmbrăcăminte bine gândită.
Etichete legate de conținut: centurii militare