Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Mire trebuie să știi despre mănușile Mechanix și modul lor de utilizare?

Istoria mănușilor tactice nu este una foarte lungă, dar este una de succes. Mănușile Mechanix bucură de un succes considerabil, dar pentru ce sunt folosite în zilele noastre și ce este important să știi despre ele?

În articolul nostru, poți afla mai multe detalii despre aceste mănuși tactice.

Despre marca Mechanix în câteva cuvinte

Producătorul este dedicat protejării mâinilor și nu întâmplător a câștigat încrederea a milioane de lucrători din întreaga lume. Obiectivul Mănușilor Mechanix este să lucreze cu tehnologii de vârf în utilizarea materialelor, astfel încât să ofere protecție completă din punct de vedere anatomic.

Se spune că fiecare instrument și accesoriu este semnătura lucrătorului, semnul mâinii pricepute. Indiferent de utilizarea acestora, produsele producătorului sunt capabile să se adapteze la condiții.

Primul lor produs a fost realizat în 1991, inițial orientat mai mult spre mănuși pentru mecanici. Abia mai târziu au început să proiecteze piese specializate necesare muncii militare și polițienești.

Opinia despre mănușile tactice este în prezent pozitivă, utilizatorii considerând unanim că au obținut un accesoriu extrem de precis pentru munca lor de zi cu zi.

Pentru ce se pot folosi aceste accesorii?

După cum am menționat, principala lor utilizare este în forțele de poliție și armată, dar, desigur, ele s-au răspândit mult mai larg. În prezent, sunt tot mai des întâlnite printre tirbușonari și sunt utilizate cu plăcere atât pentru lucrările generale de asamblare, cât și pentru întreținere.

Nu este întâmplător, deoarece fiecare tip oferă protecție maximă împotriva leziunilor posibile. Există, de asemenea, o versiune pentru iarnă, care poate fi un accesoriu util în perioadele reci și cu zăpadă din viața de zi cu zi.

Mănușile tactice Mechanix

Ești curios cu privire la tipul disponibil în magazinul nostru online? Varianta Breacher este un accesoriu tactic rezistent la foc, conceput pentru personalul militar și alte unități speciale.

Oferă o protecție perfectă membrelor, chiar și în timpul unei misiuni extrem de periculoase. Un avantaj major este protecția buțoaielor turnate, realizate din material TPR, care garantează siguranța mâinilor. În plus, partea palmei este completată de o amortizare D3O, care poate absorbi forța diverselor impacturi externe.

Mănușile tactice Mechanix sunt potrivite și pentru manipularea substanțelor explozive letale și non-letale. Pe lângă Nomex rezistent la foc, produsul este realizat din piele de capră FR pentru libertatea de mișcare, chiar și în lucrările delicate.

Este important de menționat că partea palmei este compatibilă cu utilizarea ecranelor tactile, ceea ce maximizează versatilitatea în condițiile terenului.

Care sunt caracteristicile principale ale echipamentului de protecție?

Soluția Wide-Fit a mănușii permite produsului să se potrivească cel mai sigur la încheietura mâinii. Construcția cu fibre Kevlar garantează integritatea structurii. Și cusăturile de la nivelul degetului arătător sunt detașabile, ceea ce facilitează manipularea mai eficientă a obiectelor.

De asemenea, această versiune vine cu bucle de tracțiune din nailon. Nu în ultimul rând, curățarea este extrem de simplă, deoarece mănușa este lavabilă în mașina de spălat.

Ce trebuie să știi despre versiunea fără degete?

În ceea ce privește varianta fără degete, aceasta este mai mult destinată forțelor de aplicare a legii. Oferă aceeași protecție împotriva zgârieturilor și loviturilor, dar lasă degetele libere. Partea palmei flexibile și sintetică este extrem de confortabilă, făcând mănușa foarte practică.

Etichete legate de conținut: Mechanix
Speciale