Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Mijloace de autoapărare - pistoale cu gaz, pistoale de alarmă

Mijloacele de autoapărare ne dau ajutor în apărarea iubiților noștri și a valorilor noastre, dacă situația impune o acțiune. În rândurile de mai jos dorim să prezentăm principiile de bază ale autoapărării și importanța pistoalelor de gaz.

De ce poate fi eficientă utilizarea mijloacelor de autoapărare?

Cel mai important scop al mijloacelor proiectate pentru autoapărare este, ca partea atacatoare să devină temporar incapabil de luptă, în primul rând prin pierderea vederii. În aceste cazuri avem destul timp, ca la nevoie să putem părăsi locul, respectiv să înștiințăm autoritățile despre problemă.

Printre mijloacele de autoapărare joacă un rol important acele pistoale de gaz și de alarmă datorită cumpărării și utilizării simple, care de multe ori sunt copii realiste ale tipurilor originale. Diferitele mijloace sunt un ajutor corespunzător în cele mai multe cazuri în cursul apărării locuinței și proprietăților private, respectiv la trecerea prin zone cu siguranță publică mai slabă. 

Pistoale de gaz și de alarmă - autoapărare legală

Avantajul cel mai mare al pistoalelor de gaz și de alarmă cu încărcător special este, că se pot utiliza simplu și în caz de nivel ridicat de stres. Nu trebuie să se ochească cu precizie perfectă mulțumită construcției pistolului de autoapărare.

Pistoalele de gaz, respectiv pistoalele de alarmă sunt foarte populare în țara noastră. Construcția lor este compactă, astfel sunt ușor portabile și se consideră mijloace mobile. Pistolul Kimar Lady accesibil în magazinul nostru web posedă exact aceste trăsături, ca utilizarea sa să fie cât mai rapidă și mai simplă. Kimar 75 garantează un aspect perfect real, fiindcă s-a utilizat exteriorul renumitului pistol ceh CZ-75 în cursul proiectării pistolului cu gaz. 

Cumpărarea și posedarea pistoalelor cu gaz este permisă pentru orice persoană fără cazier, care posedă cetățenia maghiară. Pentru purtarea pistolului cu gaz sau altei arme de autoapărare este nevoie de procurarea unui permis, în acest caz se va prezenta la comandamentul competent de poliție. Printre documentele de prezentat trebuie să fie și certificatul tehnic valabil al armei cu gaz și al celei de alarmă. În cursul procurării permisului este obligatorie prezentarea către autorități a certificatului tehnic original, respectiv a armei cu gaz și a celei de alarmă. 

Importanța utilizării corecte

Dacă mijlocul ideal de autoapărare a fost cumpărat, este utilă învățarea de cel puțin câteva ori a principiilor și metodelor de utilizare corecte cu ajutorul unui specialist. Se recomandă în mod deosebit de exemplu învățarea utilizării profesionale a pistoalelor cu gaz, ca în cursul autoapărării să se poată acționa eficient și profesional împotriva atacatorilor.

Este de recomandat, ca persoana care poartă mijlocul de autoapărare să fie conștient complet cu principiile de funcționare, și să le exercite în măsura corespunzătoare, ca să câștige cât mai mare experiență. Experiența cucerită în acest fel se dovedește a fi foarte eficientă, fiindcă în cursul situațiilor care necesită autoapărare se va acționa cu mult mai multă siguranță de sine. În cursul exersării diferitelor situații de autoapărare se va învăța excelent gestionarea corespunzătoare a stresului, ca în situațiile reale să se poată aplica tehnicile cât mai profesional.

Dacă vrei să afli mai mult despre mijloacele de autoapărare, te rugăm, intră în contact cu noi, ca să putem ajuta în luarea deciziei celei mai bune!
Etichete legate de conținut: mijloace de autoapărare
Speciale