Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Lucruri de știut despre gențile de arme

Faptul general despre gențile pistolului este că există o versiune moale sau tare a genții. Acest lucru este adevărat, dar diferența dintre cele două nu este chiar atât de simplă.

Carcasă de pistol moale

Aceste produse pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale, pot fi impermeabile, pot fi confecționate din materiale textile, piele. Principala problemă a acestora este că nu oferă protecția pe care o merită o armă.

Versiunile realizate din material moale sunt ușor de manevrat, se potrivesc într-un spațiu mai mic, dar nu respectă normele de livrare a armelor.

Gențile cu față rigidă protejează arma împotriva impactului extern, cum ar fi lovirile și vătămările, dar pot îndeplini și cerințele de siguranță. Putem alege una în care muniția poate fi sigilată în interiorul sau exteriorul genții, așa că respectăm toate reglementările maghiare atunci când ne transportăm armele. Interiorul este căptușit cu un burete, împiedicând arma să se miște în interiorul genții.

Gențile realizate din aluminiu au o durabilitate bună, sunt relativ ușoare și nu provoacă probleme la transport din cauza greutății lor. Aceasta poate fi o considerație importantă, în special în transportul aerian. Un alt avantaj uriaș al aluminiului este că este fiabil din punct de vedere ecologic. Acest material este al treilea element cel mai frecvent întâlnit pe Pământ după oxigen și siliciu. Prelucrarea sa este posibilă folosind toate metodele utilizate la metale obișnuite.

Este reciclabil, se poate topi. Este rezistent la razele UV și este neutru din punct de vedere magnetic. Această caracteristică contribuie, de asemenea, la aplicabilitatea sa largă. Conduce electricitate și are o conductivitate termică excelentă.

Pe piață există numeroase genți pentru arme și fiecare va găsi ceea ce are nevoie

În acest domeniu sunt prezente și materiale plastice. Sunt la fel de puternici ca omologii lor din metal, dar mult mai ușori. De asemenea, sunt impermeabili și rezistenți la rugină.

Totuși, în acest caz, trebuie menționat și faptul că umiditatea din geantă nu se poate usca, deci poate exista dezavantajul de a nu se acorda atenție acestei probleme.

Transportul aerian

Ori de câte ori este necesar să ne transportăm arma pe calea aerului, trebuie să fim informați întotdeauna din timp despre regulile companiei aeriene în cauză, pentru a nu fi surprinși. Companiile reglementează problema în diferite moduri, așa că să nu tratăm totul ca o rutină.

 

Găsim obiecte speciale din lemn

În prezent, colecționarii folosesc acest material ca suport pentru armă. Acest lucru se datorează faptului că nu oferă suficientă securitate, dar greutatea sa este foarte semnificativă. Pentru transport nu este cea mai bună opțiune, însă este foarte decorativă și poate fi o investiție mai bună.

Cu toate acestea, aspectul său exterior este incontestabil. Cele mai fine, cele mai ornamentate piese pot fi din lemn, piele, pietre prețioase, os de elefant, iar prețul poate lovi și cerul înstelat.

În magazinul nostru veți găsi și alte tipuri de genți, dar indiferent dacă sunteți în căutarea de accesorii, arme sau îmbrăcăminte pentru vânătoare sau sporturi de airsoft, gama noastră nu vă va dezamăgi. Cizme, jachete, lumini pentru armă, dar și nenumărate accesorii sunt incluse în produsele noastre.

Dacă aveți întrebări, vă stăm la dispoziție pe oricare dintre datele de contact.

Etichete legate de conținut: gențile de arme
Top vânzări