Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Lanternă de cap Olight Perun KIT

Preţ:
678 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: OLIPerunBK
Număr articol: LA318-OLIPerunBK

- până la 2000 de lumini flux luminos (alb rece)
- interval de 120 m
- 1 baterie de 356 mAh 18650 baterii
- funcția de protecție a senzorului de proximitate în infraroșu
- design reîncărcabil

Dispozitiv multifuncțional extrem de practic, adevărat, totul-în-unu, care poate fi utilizat ca far sau ca o lanternă, prin extragerea acestuia din banda accesorie. Bateria sa de 3500 mAh alimentează un LED de 2.000 lumeni. Această lampă compactă, dreptunghiulară, are un încărcător MCC de a treia generație care se încarcă la 1,5 A.

O noutate este senzorul de distanță infraroșu încorporat în partea de sus a benzii, care îndeplinește o funcție de protecție. Când este detectat un obiect apropiat, luminozitatea este redusă automat la cea mai mică.

Platforma de încărcare magnetică nu este cu mult mai mare decât o monedă. Cablul de încărcare se termină într-un port USB, astfel încât acesta poate fi încărcat aproape oriunde (de la un computer, într-o mașină cu priză pentru bricheta USB sau cu un adaptor de rețea pentru telefonul mobil). Este suficient să vă apropiați de capătul lămpii aproape de platforma de încărcare magnetică, care, datorită magnetului, se lipește de ea într-o clipă. Procesele de încărcare sunt indicate prin lumini roșii și roșii de pe încărcător.

Un obiectiv optimizat difuzat pentru lumină direcționează lumina LED de mare putere de 2.000 lumeni. Perun poate fi folosit ca lanternă sau ca far pentru o uzură confortabilă, montată pe banda pentru set în set.

Când este utilizată ca far, lampa poate fi rotită cu ușurință în adaptorul de cauciuc siliconic, astfel încât unghiul de iluminare poate fi, de asemenea, reglat, după cum este necesar. Accesoriul poate fi folosit și ca lanternă pentru multe sarcini, folosind o clemă cu curea și un capac de capăt magnetic.

Lampa este alimentată de o baterie specială 18650. În ceea ce privește partea pozitivă, polul negativ este de asemenea dirijat, deoarece știe acest lucru în cazul unui obiect din apropiere
pentru a încărca o bază de încărcare magnetică | De asemenea, funcționează cu „tradiționala” baterie 18650, dar aceste baterii nu pot fi încărcate de lampă, care necesită o unitate de încărcare externă.

Caracteristici:

- poate fi fixat în multe locuri cu clema centurii accesorii
- timp de încărcare extrem de scurt, cu încărcător MCC3
- fiabil și durabil: reducerea automată a luminozității
- o experiență imersivă: manevrabilitate confortabilă și un tub complet reproiectat cu o aderență bună
 
 
Disponibilitate: în stoc
Cantitate:

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.

Ce au căutat alți clienți

Top vânzări