Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Jachetă militară pentru airsoft

Dacă vă place jocul airsoft, atunci a este evident ca primul pas este de a obține costumul potrivit pentru joc.

Acest lucru este important pentru a ne proteja de accidentale în timpul jocului, iar hainele de camuflaj vă ajută să va ascunteí în mediul înconjurător și oferă oportunități mai bune tactice în timpul jocului. O jachetă militară de bună calitate este o alegere excelentă, cu o protectie sporită si rezistentă in timp.O jacheta de calitate inferioara are un grad de protectie scazut si riscul de vatamare este mai mare. 

Cu toate acestea, îmbrăcămintea militară de calitate rezultate excelente, ele se gasesc in mai multe variante. Putem alege din diferite materiale, culori și forme. Un costum bun și jacheta militară oferă protectie în mod corespunzător. Cea mai obișnuită alegere pentru un sacou militar este modelul de teren, deoarece acesta se integrează cel mai bine în mediul înconjurător, așa că vă recomandăm mai întâi acest model. În timpul jocului deciziile tactice se vor dovedi a fi importante. Haina militară ajută la amestecarea în mediul înconjurător și asigură un anumit nivel de protecție împotriva gloanțelor airsoft, dar întotdeauna se joacă în echipamente de protecție complete!

Etichete legate de conținut: Armymagazin Geci și jachete