Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Jacheta militară M65

Jacheta militară M65 a fost înlocuită în 1965 de predecesorii săi, M51 și M43, care au fost folosiți la timpul lor atât în timpul celui de-al doilea război mondial, cât și în războiul din Coreea. Cu toate acestea, războiul din Vietnam a adus noi cerințe, deoarece condițiile meteorologice au creat o nouă provocare pentru designerii uniformelor militare.

Vremea schimbătoare vietnameză, cu soarele arzător, cu vântul care se simțea și în oase, timpul capricios care s-ar putea schimba în 24 de ore, a cerut haine care se pot adapta la aceste condiții deosebit de dure. Gluga care se poate monta sub guler, căptușeala detașabilă și mânecile care pot fi strânse cu scai, au fost echipamentul perfect pentru rezistența la apă și vânt. Cu buzunarele sale mari, jacheta satisface toate nevoile.

 

Locul de nastere al hainelor este în Knoxville, Tennessee, unde Alpha Industries Inc. (Rt.) a fabricat M65 si alte produse de îmbrăcăminte timp de mai mult de o jumătate de secol. După război, jacheta a intrat și în sfera civilă, pentru că știm că ceva de calitate militară este o garanție că ea răspunde fiecărei provocări din viața civilă, plus sunt în măsură să predea autoritatea, eleganța pe care o au doar hainele legendare ale forțelor armate. Astfel, cu astfel de articole de îmbrăcăminte geniale, nu crește numai confortul și comoditatea soldaților, ci și populației poate fi o piesă utilă în vestimentație. Aruncați o privire în magazinul nostru, veți găsi cu siguranță o jachetă, cizme, îmbrăcăminte superioară sau inferioară potrivită și gustului dumneavoastră.

De durată, imbatabil în raportul preț-calitate

Compania a decis ca pentru sfera civilă să nu vândă hainele sub numele Alpha, ci prin alte 2 companii înființate pentru piața non-militară. Aceste două companii sunt Concord Industries și Intercon Apparel. Deci, aceste jachete nu sunt replici, ci sunt clonele originale chiar până la ultimul fir (ADN).

Istoria trăiește cu noi și, în ciuda vârstei lente de pensionare, M65 mulțumește frumos, este mai tânăr și mai sexy decât oricând. Este o parte din cultura noastră pop, ne protejează în orice condiție meteo, este durabilă, frumoasă, chiar la modă, dacă doriți. Aveți nevoie de mai mult?

Haideți să mergem în drumeții, să jucăm airsoft, să ne plimbăm în oraș sau să mergem la muncă în timpul iernii geroase, jacheta își va face treaba. În magazinul nostru puteți cumpăra în culoarea neagră și cu model de camuflaj, așadar oferă confort pentru fiecare ocazie. Este perfect pentru vânătoare sau pentru uz zilnic. Buzunarele mari sunt practice, nu aveți nevoie să introduceți articole importante în buzunarele din spate, confortabil și în siguranță puteți să le depozitați în buzunarele jachetei.

 

Îmbrăcăminte stratificată în stil militar

Nici aceasta nu este o sarcină imposibilă, deoarece în armată aceasta este la fel de importantă ca și îmbrăcămintea exterioară, deoarece este în contact direct cu pielea. În zilele noastre deja sunt subțiri și călduroase, realizate din materiale naturale, fie că sunt șosete, chiloți sau molino. Ușor de purtat, dar menține confortabil temperatura corpului. Acest lucru este foarte important, deoarece echipamentul complet al unui soldat are o greutate mare. Cu mult timp în urmă, îmbrăcămintea de lână, groasă și greoaie, nu a făcut mult mai ușoară viața pentru un soldat care slujea în armată. Noroc că astăzi nu mai stau așa lucrurile.

Desigur, în magazinul nostru, pe lângă jachetă, veți găsi toate celelalte piese de îmbrăcăminte de care aveți nevoie pentru acest stil. Și dacă aveți întrebări, suntem la dispoziția dumneavoastră, folosind datele noastre de contact.

Etichete legate de conținut: Jacheta militară M65