Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Instalarea binoclul țintă puștii cu aer în 7 pași simpli

Binoclul țintă al puștii de aer trebuie să fie ajustat o dată suficient pentru a putea avea o stabilitate suficientă de mai multe ori. Binoclurile țintă pot oferi o eficiență superioară prin mărirea țintei, la țintirea stabilă și precisă a puștilor de aer.

Facilitează atingerea țintelor pe care doriți să le atingeți, ceea ce va duce, de asemenea, la o rată mai mare de lovire. Setarea potrivită joacă un rol esențial în reglarea exactă. Următoarea relatare descrie procesul de optimizare a binoclului țintă în 7 pași simpli.

Alegerea zilei corespunzătoare

Dacă deobicei mergeți în aer liber să fotografiați, alegeți o zi mai puțin vântoasă, astfel încât vremea să nu interfereze cu setarea corectă. În interior, desigur, vremea nu are niciun efect, astfel încât procesul poate fi făcut în orice moment.

Stabiliți-vă ținta

Setați ținta la o distanță adecvată nivelului dvs. de capacitate de fotografiere. Folosiți distanța pe care o utilizați cel mai des când țintiți și trageți cu pușca de aer.

Când utilizați ținta de hârtie, acordați o atenție specială pentru a face hârtia dreaptă vertical și orizontal. Acest lucru împiedică ținta să se aplece la cel mai mic unghi, astfel încât o să puteți măsura cu exactitate date cu ea.

Efectuarea tragerilor de testare

Folosiți crucea care vizează telescopul pentru a da 3-5 trageri vizate în centrul țintei. Încercați să fiți cât mai stabili, astfel încât mișcarea dvs. să nu interfereze cu măsurarea.

Analiza tragerilor

Aruncați o privire de aproape la tragerile efectuate pentru a evalua exactitatea țintei. Dacă setați o abatere standard prea mare pentru câteva trageri, ignorați-o, întrucât este probabil să fie doar mișcarea dvs. în momentul împușcării.

Fixarea puștii

Ca al cincilea pas, fixați ferm pușca de aer, astfel încât să fie orientată în special spre centrul tablei de țintă. Dacă nu aveți opțiunea să o remediați, puteți ruga pe cineva să o țină pentru dumneavoastră. În acest caz, asigurați-vă întotdeauna că pușca de aer este goală pentru a evita accidentele.

Reglarea binoclului puștii de aer

Am ajuns la cel mai important pas care va fi configurarea binoclului puștii cu aer. Folosind instrumentele potrivite, cum ar fi o șurubelniță sau un imbus, rotiți butoanele de pe bonoclu pentru a regla precizia orizontală și verticală.

Majoritatea binoclurilor sunt de obicei reglabile manual sau cu o singură monedă. După o reglare fină, pot urma teste perfecte.

Testare post-configurare

Următoarea parte, cea mai interesantă, este testarea instalării în practică. Efectuați cât mai multe trageri pe țintă, ca și anterior, pentru a determina abaterea standard.

Dacă aproape toate tragerile au fost în sau în apropierea centrului țintei, ați făcut o treabă exactă. Dacă abaterea standard este încă prea mare, atunci merită să resetați binoclul țintă. Este recomandabil să lucrați cu mișcări mici, blânde, deoarece succesul aici este de numai câțiva milimetrii.

 

+ 1 sfat pentru siguranță

Cel mai important este să păstrați în siguranță pe toată lumea în spațiul de tragere, așa că acordați întotdeauna atenție creării acestui mediu sigur. Urmați cu strictețe regulile de tragere și solicitați ajutor de la experți dacă nu sunteți siguri pe dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați și personalul nostru vă va ajuta cu sfaturi.

Etichete legate de conținut: Reglarea binoclului țintă puștii de aer