Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.armymagazin.ro/vasarlasi_feltetelek_5
Produse Meniu
+40373781728

Informațiile de bază despre pistolul cu aer comprimat Beretta M92 FS CO2

Ce face marca de arme italiană atât de de succes? De exemplu, pistolul cu aer comprimat Beretta M92 FS CO2 este foarte apreciat de către tirorii amatori și profesioniști. Este o alegere perfectă pentru a exersa tragerile către țintă, chiar și în propria noastră curte. Dar ce trebuie să știm despre acest dispozitiv? În acest articol vom detalia istoria mărcii și a pistolului cu aer comprimat.

Marca Beretta

Beretta este o companie de armament italiană, deținută de o familie care se află la cea de-a 15-a generație. În ultimii aproape 500 de ani, producătorul este prezent în mai multe țări și este cunoscut și utilizat în întreaga lume pentru produsele sale civile, militare și de aplicare a legii. Datorită dezvoltării tehnologice, în anii 1900, compania și-a îndreptat atenția din ce în ce mai mult către calitate, fără a renunța la cantitate, însă a păstrat întotdeauna tradiția de familie, iar reputația sa a rămas excelentă până în prezent. Au fabricat multe arme pentru armata italiană, începând cu armata și continuând cu garda de coastă. În prezent, au devenit furnizorii armatei americane și ai poliției, fabricând în special piese marcate cu M9.

Pistolul cu aer comprimat Beretta M92 FS CO2

Compania italiană Beretta este cunoscută de aproape toată lumea pentru diferitele sale pistoale. Seria 92 a fost folosită de multe armate. Acest produs al colecției este o copie fidelă a armei originale.

Produsul Beretta M92 FS CO2 de la producătorul Umarex a dus experiența de tir cu pistol cu aer comprimat la un nou nivel. Arma poate fi utilizată în modul Blow-Back și Full Auto. Această caracteristică îl plasează în mod clar în fruntea listei pentru această categorie de produse. În plus, el vine cu o funcționare realistă și o calitate a materialelor de înaltă calitate, fără a uita de sistemele sale excelente de operare. În magazinul nostru online, această versiune disponibilă este un model extrem de practic, potrivit atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

Funcționarea pistolului și a sistemului său este foarte asemănătoare cu variantele Blow-Back ale armelor airsoft. Cartușul CO2 introdus în magazin este suficient pentru aproximativ 50 de trageri. Magazinul poate ține 20 de gloanțe de 4,5 milimetri, ceea ce permite practicarea mai îndel

Utilizarea Beretta 92 este extrem de simplă și ușoară. Poate fi utilizată cu încredere pentru antrenamente de weekend, fiind o alegere perfectă și pentru divertisment recreativ.

Principalele caracteristici ale pistolului cu aer comprimat Beretta M92 FS CO2 sunt:

• Capacitatea încărcătorului: 8 gloanțe
• Lungimea: 210 milimetri
• Lungimea țevii: 114 milimetri
• Greutatea: 970 grame
• Viteza la gura țevii: 140 m/s
• Energiea la gura țevii: 2,5-5 J
• Numărul de gloanțe trase: 50 bucăți
• Materialul corpului: metal
• Mânerul: plastic
• Siguranța: manuală
• Sistem de ochire: reglabil
• Producător: Umarex
• Distribuitor: Beretta (Italia)
• Țara de origine: Germania

Funcționarea armei

Pistolul cu aer comprimat CO2 necesită nu numai cartușe, ci și gloanțe fiabile pentru a fi utilizat. Pot fi folosite și variantele Umarex Mosquito și Cobra, care pot fi achiziționate în pachete de 500 de bucăți. Nu uita să alegi, de asemenea, cartușe CO2 necesare pentru pușca cu aer comprimat, disponibile în varianta de 12 grame. Acestea se potrivesc perfect cu pistolul Beretta, pe care îl poți cumpăra într-o variantă de 10 bucăți.

Nu uita să cumperi și echipamentul de protecție necesar. Vei avea nevoie de ochelari de protecție, protecție pentru coate, eventual mănuși tactice, care asigură o antrenare confortabilă chiar și acasă. De asemenea, nu strică să achiziționezi și câteva ținte de tragere.

Etichete legate de conținut: Beretta M92 FS CO2
Speciale