Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Informațiile cele mai importante despre arma airsoft Glock 17 CO2

Pistoalele cu gaz sunt foarte populare în întreaga lume. Umarex Glock 17 CO2 airsoft este utilizat cu plăcere și în prezent de către armata austriacă și forțele de ordine. Această variantă a fost dezvoltată de Gaston Glock și este una dintre cele mai de succes piese din colecție.

Dar ce trebuie să știți despre aceasta? În articolul nostru, am adunat cele mai importante informații despre Glock 17!

Pistoalele Glock

Armele Glock au fost dezvoltate de Gaston Glock la începutul anilor 1980. Înainte de asta, bărbatul nu avea nicio legătură sau experiență cu armele de foc, totuși a început să proiecteze. Soluțiile sale au fost extrem de bune, iar utilizarea materialelor nu a fost neobișnuită, astfel încât a creat o revoluție în lumea armelor într-un timp relativ scurt.

Nu mult timp după aceea, după câteva teste și comparații, armata austriacă și forțele de ordine au început să le folosească. Acest lucru este încă valabil și în prezent, deci se poate spune că s-a reușit să se creeze un pistol extrem de durabil și de înaltă calitate. Calitatea produselor Glock se distinge de celelalte, iar în prezent nu există nicio zonă pe Pământ unde să nu le puteți obține.

Umarex este lider de piață în lumea pistoalelor cu aer comprimat, deoarece a lansat deja numeroase arme airsoft. Printre acestea se numără și Glock 17 CO2, care a devenit steagul de luptă al familiei Glock.

Glock 17 CO2

Pistolul airsoft disponibil în magazinul nostru este deja, la prima vedere, un produs cu adevărat de înaltă calitate, iar o caracteristică deosebită este glisiera din aluminiu strunjite cu CNC. Acest lucru oferă armei o greutate realistă. Din punct de vedere al aspectului, este o copie perfectă a modelului original. În cazul acestui produs, sistemul blow-back oferă utilizatorului o funcționare sigură și precisă și oferă o respingere puternică a copiei. În carcasa pistolului fabricat în Austria, putem transporta comod și stilat arma Glock 17 CO2.

Corpul pistolului este fabricat dintr-un material plastic extrem de puternic și rezistent. Șurubul este confecționat din metal, ceea ce influențează pozitiv echilibrul armei în timpul utilizării. Glock 17 funcționează cu gaz CO2, dar componentele interioare sunt mult mai economice decât cele ale altor dispozitive GBB. Cea mai mare parte a energiei cartușelor este utilizată pentru a furniza viteza inițială a gloanțelor. CO2-ul trebuie înșurubat în mânerul pistolului, înainte de încărcătorul cu formă lărgită și fund puternic, care poate găzdui în total 13 gloanțe.

Cele mai importante informații despre Glock 17 CO2:

Arma funcționează cu gaz CO2 Material: șurub din metal și carcasă din plastic
Lungimea totală: 200 mm
Calibru: 6 mm
Capacitate încărcător: 13 bucăți
Greutate: 650 g
Mod de tragere: foc cu un singur glonț
Hop-up: ajustabil Viteza inițială a gloanțelor este de 400 FPS Reculul este de tip blow-back
Producător: Umarex Țara de origine: Germania

Cum funcționează dispozitivul?

La fel ca orice altă armă, avem nevoie de gloanțe de calitate pentru aceasta. Cartușul CO2 este un accesoriu esențial pentru a putea utiliza arma în timpul antrenamentelor sau altor activități. Pachetul de 10 cartușe conține cartușe de 12 grame, care pot fi utilizate și pentru armele cu aer comprimat și pentru echipamentele airsoft. În plus, ar fi bine să achiziționăm ochelari de protecție pentru a preveni eventuale accidente.

Pentru gloanțe, putem opta pentru varianta premium de airsoft Elite Force. Versiunea de calibru 6 mm este disponibilă într-un ambalaj de 3000 de bucăți, fiecare cu o greutate de 0,20 grame și de înaltă calitate.

Etichete legate de conținut: Glock 17 CO2 airsoft