Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728

Îmbunătățirea lunetei țintă și cunoștințe de bază

În postarea mea de astăzi de pe blog, pornesc de la premiza că cei care nu mai sunt vânători începători deja au informații de bază, au dobândit cunoștințe practice și își extind constant instrumentele și cunoștințele teoretice. În această scriere, dorim să îi ajutăm și pe cei care acum se familiarizează cu acest subiect, dar care doresc să se pregătească cu unele informații importante pentru mai târziu sau chiar pentru eventuala îmbunătățire a lunetei țintă.

După ce ați petrecut timp cu răsfoirea cataloagele, căutarea vânătorilor și a magazinelor de vânătoare, probabil că v-ați cumpărat deja prima armă. Cu multe cunoștințe și informații noi, acum vă aflați în ipostaza că nici nu știți cum să procedați mai departe. Fiind în posesia unei armei, următorul pas poate fi vizitarea unui reparator de arme.

În general, în fiecare județ putem găsi cel puțin unul singur, dar, chiar și trei astfel de specialiști. El ne poate ajuta în situații diferite, în funcție de locație, ce tip de calibru ucide animalul sălbatic, ce tip de lunetă de țintă merită ales. Dealerii în magazinele de arme pot, de asemenea, să răspundă la aceste întrebări. De asemenea, noi suntem gata să răspundem la aceste întrebări, dacă le solicitați la datele de contact ale magazinului nostru.

Ar trebui să încercați prima tragere la un poligon de tragere, unde au un regulament foarte precis. Tragerile într-o zonă de vânătoare sunt interzise, acțiunea se pedepsește.

Luneta țintă

Practic, există două tipuri de lunetă țintă, cu setare fixă ​​și setare variabilă (cu posibilitate pentru zoom). Alegerea noastră poate să depindă de zona de vânătoare pe care dorim să o folosim. De exemplu, pentru o pușcă de gonaş folosim luneta mobilă. Dar este destul de diferit față de o utilizare constantă.

Dacă doriți să utilizați același instrument în mai multe metode, atunci alegerea potrivită va fi luneta țintă crepuscular combinată cu iluminarea încrucișată.

La telescoapele țintă vom întâlni în principiu două numere, caracteristicile fiind următoarele: primul număr se referă la gradul de mărire, iar al doilea la diametrul real al obiectivului.

Dacă nu ați achiziționat încă luneta țintă potrivită, puteți face acest lucru în magazinul nostru. Rețineți că dispozitivul cu tras la rece în nici un fel nu înlocuiește așa-numitul tras la cald, pur și simplu să ne gândim că la 5-6 metri este o diferență de 3 milimetri între punctul de împușcare a armei și de obiectivul lunetei, astfel la 100 de metri se prezintă exponențial.

Problema în cazul trasului la rece este că ceea ce se poate mișca este aproape să se și întâmple dacă nu este corect fixat. Prin urmare, rezolvarea constă doar într-o fixare aproximativă.

Regulile de bază la poligonul de tragere

În orice caz, documentele personale și documentele de arme sunt verificate în raza de acțiune a poligonului. Este important să știm că transferarea sau eliberarea unei arme prezintă o diferență importantă. Vorbim despre transferare când arma noastră rămâne în orizontul de vedere. Eliberarea este opusul transferării, când arma este în afara punctului de observare. Ca de exemplu, pot exista doi vânători care se cunosc între ei, cunosc bine condițiile și permisiunile de utilizare a celuilalt  și fac schimb de arme pentru câteva ore, să zicem pentru o încercare.

 

Datele despre trageri sunt apoi adăugate în jurnalul de expunere a poligonului de tragere. Liderul de trageri este responsabil pentru toate activitățile legate de trageri care se petrec pe poligon. De aceea, instrucțiunile lui sunt regulă, cuvântul său în perimetrul de tragere este sfânt și de neîncălcat.

Repararea lunetei țintă

Desigur, chiar și cu respectarea regulilor importante, este posibil ca luneta țintă să aibă nevoie de reparații. Putem face mai multe lucruri în acest caz, dar ceea ce ar trebui evitat este utilizarea metodelor la domiciliu. Așa cum am menționat la începutul acestui articol, cunoaștem specialiști în repararea armelor, îl contactăm pentru a ne ajuta în rezolvarea problemei.

Cu toate acestea, putini oameni ştiu că problemele lunetei tintă pot fi rezolvate nu numai de către firmele de armament, ci si de unele optice. Ele nu diferă mult de instrumentele pe care le folosesc. Deci este o idee bună să te informezi pe internet și prin apropiere, poate găsim o optică în vecinătate, unde acceptă verificarea și repararea lunetei țintă.

Desigur, noi nu efectuăm astfel de reparații, dar găsiți în magazinul nostru toate uneltele și hainele legate de vânătoare. Așteptăm cu nerăbdare sosirea clienților noștri
Etichete legate de conținut: Lunetă puşcă
Top vânzări