Site-ul nostru utilizează cookie-uri care sunt esențiale pentru funcționarea de bază. Puteți activa cookie-urile în stil de marketing pentru un grad mai mare de funcționalitate, acceptând https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_zavala_3.
Produse Meniu
+40373781728
Mai multe poze

Glock 17 Gen5

Preţ:
1.814 lei
Numarul de piesa al Furnizorului: UM3110200
Număr articol: GA42-UM3110200

Calibru: 9 mm P.A.Knall

Sania neagră mată poartă marcajele originale Glock cu licență, iar reticulul este interschimbabil cu o placă de sanie din spate de aceeași dimensiune ca și versiunea ascuțită. Acesta din urmă este înlocuibil. Fanii mărcii GLOCK vor aprecia percutorul pătrat și firewall-ul armat cu oțel. Sistemul optimizat de arc cu alunecare dublă constă dintr-un arc principal, un arc auxiliar mai moale și un amortizor de cauciuc care face senzația de lovitură realistă. În partea de jos, o șină picatinny poate fi folosită pentru a monta diverse accesorii.

Versiunea de pistol cu ​​alarmă de gaz a lui Glock 17 Gen5, ca și originalul, are un buton de eliberare a revistei detașabil, un dozator portocaliu, un magazin de 17 piese și un indicator de cartuş umplut armat cu oțel.

Dimensiunea pistolului cu gaz este aceeași cu versiunea ascuțită, astfel încât poate fi transportat cu ușurință în carcasele sale.

Calibru: 9 mm PAK
Capacitate de depozitare: 17
Lungime: 197 mm
Greutate: 723 g

FĂRĂ CAPACITATE!
Data de funcționare:
2023-02-01

Opinii

Nu există comentarii pentru acest produs.
Scrieți opinia dvs.
Speciale